Maastricht magazine >
food-drinks-hotelsfood-and-drinks

De leukste afhaalrestaurants van Nederland

De leukste afhaalrestaurants van Nederland
Artikel begint onder de advertentie

Op dit moment kunnen we helaas nog niet genieten van een overheerlijke maaltijd in restaurants zelf. Heel veel bedrijven hebben om deze reden een speciaal afhaalmenu samengesteld, zodat je toch nog kunt genieten van al hun lekkers. Afhaalrestaurants zijn daarom inmiddels door heel Nederland te vinden. Omdat er onwijs veel keuze is, hebben wij speciaal voor jou de leukste afhaalrestaurant van Nederland op een rijtje gezet. Start de auto maar alvast en geniet (veilig) van al het lekkers!

1. Hollywood Café – Rotterdam

Inmiddels is de drive-in van het Hollywood Café een echt begrip geworden in de omgeving van Rotterdam. Dat is natuurlijk niet voor niets, want ze verkopen echt heerlijk eten en drinken. Zo is er voor iedereen wel wat te vinden. Je kan kiezen voor een heerlijke milkshake, een bubble waffle of bijvoorbeeld American pancakes. Let wel op dat het vooral in het weekend erg druk kan zijn, waardoor je dus soms lang moet wachten. Toch is deze drive-in zeker een bezoekje waard als je een keer in de buurt bent.

2. Aardbeien Drive-in – Hazerswoude

Alleen al door de mooiste plaatjes die ze online zetten krijg je al zin in deze lekkere aardbeien. De aardbeien drive-in in Hazerswoude is al een tijdje geopend en inmiddels erg bekend in Nederland. Gelukkig zijn hier geen ontzettend lange wachttijden en kun je meestal zo doorrijden. Het zal vast ook geen verassing voor je zijn dat ze aardbeien in de meest lekkere vormen verkopen. Maar je kunt er ook terecht voor bijvoorbeeld een warme wafel of poffertjes met chocolade. Deze drive-in mag daarom zeker niet ontbreken in de leukste afhaalrestaurants van Nederland.

3. Loetje Drive-in

Loetje staat door heel Nederland bekend als een restaurant waar je de lekkerste biefstuk kan eten. Door de corona maatregelen heeft Loetje speciaal een drive-in geopend op vijf locaties. Zo kun je inmiddels terecht in Laren, Breda, Gorssel, Amstelveen en Rotterdam. De drive-in is erg populair. Je moet vooraf alvast bestellen en betalen omdat de biefstuk al meerdere avonden uitverkocht is geweest. Doordat je het al vooraf kan bestellen, is de wachttijd helemaal niet lang en kun je binnen no-time genieten van je heerlijke biefstuk van Loetje.

4. Pannekoekenbakker

Pannenkoeken kun je natuurlijk heel gemakkelijk zelf maken, maar vooral in deze tijd is het leuk om er op een veilige manier even op uit te gaan. Daarnaast steun je hiermee natuurlijk ook de horeca en die kunnen alle steun op dit moment goed gebruiken. Pannekoekenbakker heeft meerdere vestigingen en is daardoor erg goed bereikbaar. Je kunt er de lekkerste pannenkoeken afhalen en er zit voor iedereen wel wat lekkers tussen. Ze zijn alleen vrijdag, zaterdag en zondag open, dus waar wacht je nog op?

Natuurlijk hopen we met zijn alle dat alles zo snel mogelijk weer terug kan naar normaal en daardoor ook de horeca weer open mag. Er zijn namelijk ook genoeg restaurants in Nederland die zeker de moeite waard zijn om binnen een bezoekje te brengen. Lees daarom meer over de mooiste restaurants van Nederland in onze andere blogpost.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *