Maastricht magazine >
food-and-drinks

Dag 5: Bij George ontbijten in LaDress blouse

Artikel begint onder de advertentie

Zaterdag. Laatste dag van 5 op rij in LaDress blouse. En dat zonder een foto van mijn volledige outfit. Zit dus niks anders op dan mij op mijn woord geloven dat de blouse het ook prima doet met zwarte flared van Victoria Beckham en mijn enkellaarsjes van Sartore.

Ontbijten bij George om 5 pm

Je hebt van die dagen. Dat je rond 15 uur constateert dat je best wel een maal kunt gebruiken. Dat hadden mijn lief en ik vandaag. Allebei de dag door op een Activa. Het resulteert erin dat we einde middag meer dan toe zijn aan ontbijt. En dat ontbijten doen we uiteindelijk bij George. Blijft toch een feest dat je hier op elk moment van de dag ieder soort gerecht kunt eten. We delen Egg Norvegian. Ondertussen bestelt mijn lief een fles Veuve. Nu we er toch zijn, kunnen we er volgens hem maar net zo goed meteen de lunch aan vastplakken. Wat anders dan mijn favo pizza tuna? En ach, omdat er nog genoeg glaasjes in de fles zitten, maken we er ook meteen diner van.

Favo dingen

Tja, wat kan ik je nog vertellen over George dat je niet al weet?! Wil je toch meer? Dan kan ik je verwijzen naar het blogje dat ik daags na opening van George No. 5 in Zandvoort schreef. En zo schreef ik ook eerder een blogje over die leesbril. En die LaDress blouse? Scroll naar beneden voor verkoopinformatie over LaDress.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *