Maastricht magazine >
food-and-drinks

Deel en win een diner voor 2 bij Le Salonard

Deel en win een diner voor 2 bij Le Salonard
Artikel begint onder de advertentie

Te winnen: aanschuifdiner voor twee bij Le Salonard in Maastricht. Hoe? Door LovestoHAVE up-to-date te houden. Deze week in de weer met horeca in Maastricht. Dit is het moment om jouw eet-drink-slaap hotspot in Maastricht te delen.

Jouw hotspot op LovestoHAVE? Dat regel je zelf!

Bij het up-to-date houden van de database kunnen we jouw hulp gebruiken. LovestoHAVE is immers van iedereen. Delen en bijdragen aan kwaliteit kan op twee manieren. Makkelijkste? Informatie van bestaande winkels en restaurants in de database nalopen en aanscherpen. Iets uitdagender? Een nieuw adresje aandragen.

Aanleveren en diner voor twee winnen

Aanscherpen bestaande informatie

Nieuw adresjes voor database LovestoHAVE

 • Stuur een mailtje naar info [at] lovestohave.com
 • Noem in de mail de naam van de locatie die je wilt aandragen inclusief NAW gegevens, zoals adres, telefoonnummer en website
 • Geef tevens social media accounts door, zoals LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram
 • Geef de openingstijden door en maak een pakkende omschrijving in derde persoonsvorm (dus niet ‘ik’)
 • Lever tevens een liggende, rechtenvrije foto aan van goede kwaliteit

Hoe weet je dat je gewonnen hebt?

Doordat we dit melden op de Facebook-pagina van LovestoHAVE (best handig dus om die te volgen). Natuurlijk sturen we je heus ook een mailtje.

Aanschuiven maar

Hoewel je gerust alle mogelijke adressen overal in Nederland mag aanleveren, gaat de prijs voor het diner voor 2 bij Le Salonard naar iemand die informatie aanlevert over eten-drinken-slapen in Maastricht. Zo blijft het voor ons behapbaar. Dat behapbaar is het voor jou overigens ook als je wint; aanschuiven bij le Salonard is een like. Lees maar! Eerst volgende diner vindt weekend 24 juni plaats.

 

Gerelateerde blogs

  Reacties (1)

  1. Heb jij jouw tip gedeeld? Er is mogelijk iets niet helemaal lekker gegaan. Deel je jouw input nog een keertje? Stuur voor de zekerheid maar naar wis [at] waarachtig.nl. Dank en sorry voor het gedoe!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *