Maastricht magazine >
food-drinks-hotelsfood-and-drinks

Why you wanna go Carter in Oud-Zuid

Schermafbeelding 2015-08-14 om 08.48.05

Een café-bar-resto-ding in Oud-Zuid. Denk dat je zelf wel kan bedenken wie je hier treft. Geen zin in heel Oud-Zuid op één terras? Gewoon een hoekje omlopen. Juist wel zin om semi-spontaan iemand te ontmoeten, strijk neer en voor je het weet ben je aan de praat. Bestel de crudités met jammie erwtendip (uitlikken van het bakje is zeer geliefd bij mijn hondjes) of ga voor een kreeftenbitterbal met citroen-dragonmayonaise.

Schermafbeelding 2015-08-14 om 08.48.29

Hang aan de grote bartafels die op de stoep staan uitgestald, terwijl je aan jouw G&T nipt. De bartenders mixen en mengen een gin naar keuze exact op smaak. Bestel aansluitend een voorafje of ga voor 3-gangen. Kies een Caesar salade met kip of softshell crab (like) of een gezonde salade Carter met pompoenslierten en powerfood. Tuurlijk, oesters mogen heus ook. De Waygu burger schijnt één van de specialiteiten te zijn.

Schermafbeelding 2015-08-14 om 08.53.03

Behalve dat eten en drinken bij Carter naar meer smaakt en je hier op alle momenten van de dag terecht kan voor precies dat drankje of hapje waar je zin in hebt, ben ik vooral fan van de bediening. Echt waar, het bestaat. Bij Carter vindt het personeel zichzelf niet een stuk leuker dan de gast. Hier doen ze het voor jou! Thank you!

Schermafbeelding 2015-08-14 om 08.53.21

Je vindt Carter Bar & Kitchen op de hoek van de Valeriusstraat met de Emmastraat. Geen plekje meer te bemachtigen? Klik hier voor meer Oud-Zuid eet- en drinkgenot.

NB: Niet onbelangrijke tip van de ervaringsdeskundige. Vermijd de frietjes. Once you get started…

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *