Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Kringloopkoopjes juni 2019

Kringloopkoopjes juni 2019

Ik probeer me momenteel even een beetje in te houden, want alles wat ik koop moet ik ook weer inpakken, aangezien we 15 augustus de sleutel van ons nieuwe huis krijgen. Best snel, helaas schiet daarom het relaxte kringlopen er nu af en toe even bij in.

Deze koopjes uit mei kregen in juni nog een mooie plek in huis.

De eerste helft van deze maand waren we ook nog eens op vakantie. In de regio waar wij zaten hebben we geen kringloop kunnen ontdekken, dus ons eerste bezoek was op 14 juni gewoon weer in Nederland.

Noppes in Zwaag

Even een kort rondje, maar wel wat leuke items gevonden. De week ervoor hoorde ik mijn zusje zeggen dat ze weleens een klamboe wilde proberen voor mijn neefje. Die kan ze nu gaan testen, want ik vond er één bij de kringloop voor €3,-. Mijn nichtje zit in haar dino-fase, dus daarvoor kocht ik het bloempotje voor 40 cent.

Het potje maakte ik zwart en kreeg een vetplantje erin, en hoewel ik hem voor mijn nichtje kocht, staat hij nu leuk te zijn bij ons thuis.

Rataplan in Wieringenwerf

Onderweg naar onze stacaravan op 15 juni, besloten we nog even te stoppen in Wieringenwerf voor een bezoek aan Rataplan.

Ook hier shopte ik erg selectief. De olifant is van hout en zag ik van een afstand in mijn ooghoek. Op een hol en draf week ik direct van de route af, in trance aangetrokken door het prachtige beest. Het bordje van riet zal ik binnenkort een White wash geven zodat hij leuk matcht met degene die ik nog heb liggen. We kochten verder een soort Kama Sutra olielampje van aardewerk, vond ik een soldaatje voor mijn terracotta leger(tje) en voor het verkoopklaar maken van onze woning nog een nieuwe plafondplaat en een ontstoppingsveer.

Ik heb blijkbaar nooit genoeg planten of olifanten haha!

Zoals je ziet hebben we het echt heel bescheiden gehouden deze maand. Nog maar anderhalve maand tot de sleutel overdracht en dan kan ik weer helemaal los. Ik heb er al heel veel zin in. Lekker ons nieuwe huis weer stylen met allemaal leuke koopjes van de kringloop!

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *