Maastricht magazine >
tip

NewFysic: een nieuwe mind-set op voeding

NewFysic: een nieuwe mind-set op voeding
Artikel begint onder de advertentie

‘Je moet goed voor jezelf zorgen. Net zoals je voor jezelf een bloemetje koopt, moet je ook zorgen dat je lekker in je vel zit.’ Dit zijn de woorden van Marianne Meesters, die blijven hangen na het bezoek aan NewFysic Maastricht. Ik moet eerlijk zeggen dat ik een momentje wat sceptisch was over deze afslankmethode, toen ik bij binnenkomst de potjes met pillen op de planken zag staan. Als ik dit ter sprake breng, dan worden mijn bedenkingen meteen weggenomen. Het zijn geen pillen, maar supplementen. En ook nog eens 100% natuurlijk! Geen grammetje chemie komt er bij, verzekert Marianne.

Sporten is prima, maar geen voorwaarde

Marianne, vestigingsmanager van NewFysic Maastricht, heeft de afgelopen 7 jaar sportlessen gegeven. In deze periode heeft ze zich ook gespecialiseerd in het geven van voedingsadviezen. Sporten en afvallen door de juiste voeding was de combi, waar ze zich op richtte. Nu is het voedingsadvies hoofdzaak geworden. Ze geeft geen sportlessen meer, maar focust vooral op afvallen door de juiste voeding. En dat doet ze met behulp van de aanpak van NewFysic.

Geen crash-dieet, wel een andere mind-set

Natuurlijk is sporten heel gezond, maar het is dus geen voorwaarde in deze aanpak. Wat dan wel? Vrijwel suikervrij, koolhydraatarm eten is het uitgangspunt. En hier komen de supplementen in beeld: pure eiwitten en vitamines voor het in standhouden van de spiermassa en een efficiënte vetstofwisseling. Het afvoeren van de afvalstoffen wordt ondersteund met een plantaardig detox-drankje. Plus, niet onbelangrijk, 1 op 1 coaching. Dat begint al bij de uitvoerige intake en de wekelijkse controle, waarin je gewogen wordt en een persoonlijk voedingsplan krijgt. Alles om er voor te zorgen dat je gezond gaat eten. Je krijgt een andere mind-set, waardoor je nieuwe voedingspatroon vanzelfsprekend wordt. En heb je eens gezondigd, dan compenseer je weer met veel water, groene thee en een gezonde maaltijd.

IMG_2123

Stabiel en niet meer jojo-en

Heb je eenmaal je doelgewicht behaald, dan volgt een periode van stabilisatie. Het voedingsplan wordt opnieuw aangepast en er mogen weer koolhydraten in het menu. De supplementen worden afgebouwd, dus er komt een moment dat de supplementen helemaal vervallen. En dan kom je nog om de 6 weken op controle, als stokje achter de deur. Je hebt dan geleerd hoe je op gewicht blijft door gezond te eten. Marianne geeft wel het advies om Omega te blijven slikken. We eten gemiddeld toch te weinig vis. Ook is het belangrijk voor sporters om voldoende eiwitten binnen te krijgen. En voor de vrouw is er Calcium voor de botten en zijn er supplementen voor huid, haar en nagels. Alles voor een blijvend, goed onderhoud.

Lekker in je vel

Gezond eten en lekker in je vel zitten, leeft momenteel heel erg. Dat blijkt ook hier als je ziet dat de klanten van alle leeftijden (15 – 77 jaar) zijn. Ik ben geen ervaringsdeskundige in het afslanken, maar heb wel al van dichtbij  goede resultaten gezien met deze aanpak. Tot nog toe heb ik nog geen supplementen gebruikt, maar ga nu wel aan de slag met Calcium, Omega en Multi-vitamines! Ook ben ik er van overtuigd dat iedereen, die wilt afvallen, in goede handen is bij Marianne Meesters. Met name haar positieve, realistische coaching zal je zeker bevallen. Ze heeft veel inlevingsvermogen en is de juiste steun in de rug, die je helpt om je doel te behalen. En wat ik ook fijn vind om te horen is dat een frietje of een wijntje niet voor altijd verboden zijn, dus …

Je vindt NewFysic Maastricht in de Stationsstraat 16A, Wyck Maastricht.

Gerelateerde blogs

    Reacties (1)

    1. Marianne meesters helemaal zoals boven beschreven een echt mensen mens met een heel groot hart van goed , ze heeft mij uit een uitzichtloze situatie gehaald ben haat ontzettend dankbaar echt een topper

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *