Maastricht magazine >
make-up

Metallic movements in make-up land

Metallic movements in make-up land
Artikel begint onder de advertentie

Een tijd lang kon het niet mat genoeg. De glimmertjes in nagellakland iets voor 65-plussers. Ondertussen is de metallic touch een dingetje. Niet langer een gerimpelde-oude-vrouwen-handen-gevoel, maar een rock understanding. Een metallic touch is een statement. Of het nu op je ogen, lippen of nagels is. Ik begin voorzichtig met mijn nagels. En wel met de Poison Metal van Dior. Omdat de rode bessen kleur stoer is, maar ook vanwege het ergens zo klassieke gehalte van deze metallic nagellak. En ja, de naam speelt zeker mee in mijn keuze. Ik ben nu eenmaal een tekst-mens en heb daarmee een voorliefde voor namen die lekker bekken.

Rouge Dior Liquid lipstick

De nagellakjes van Dior smeren makkelijk weg

Het is de campagne van de metallic lijn van Dior die mij trekt. En dan eigenlijk niet de lakjes, maar de liquid lipstick formula. Een lipstick die 12 uur houdt en waarvan de verpakking de indruk wekt een lipgloss te zijn. De metaal kleurtjes vallen in het oog, maar Rouge Dior Liquid is ook verkrijgbaar in een matte variant en met een satijnen finish. Komt ook bij dat ik groot fan ben van Dior. Sinds het eerste Dior nagellakje dat ik enkele jaren geleden kreeg, is er geen ander vernisje meer door mij gekocht. Ik hou van de borsteltjes van Dior. Dankzij de samenstelling en het kwastje smeren de nagellakjes makkelijk weg. Bovendien droogt de lak best rap en blijft lang zitten. Daar kan ik dus iets mee.

dior nagellak rood metaal

Poison Metal rockt vurig

De Poison Metal (kleurcode 979) is een stoertje met een klassieke glimlach. Wie durft combineert het lakje met lippen in dezelfde kleur. Zelf kies ik ervoor om voor het eerst sinds jaren mijn handen en voeten, nou ja mijn nagels dan, in dezelfde kleur te lakken. Vind ik dat normaal truttig, maakt het metalen glinstertje dat het in dit geval een ‘go’ is. Poison metal it is.

Waar je de lakjes van Dior shopt? Tja, waar niet? O ja, foto’s geleend van beautyblogofakind.com. En die rode nagels matchen natuurlijk ook 100% die nieuwe Prada’s van je.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *