Maastricht magazine >
musthaves

Najaarsklaar met ankle boots in velour

Najaarsklaar met ankle boots in velour
Artikel begint onder de advertentie

De rijglaars zocht enkele jaren geleden het toneel op. Ook dit jaar is het enkellaarsje met veters van de partij in modeland, maar dan net een maat stoerder. Van een bijna romantisch Holly Hobby exemplaar stapt de enkellaars nu het leger uit en het straatbeeld in. Andere enkellaarsjes hebben weer meer weg van het formaat wandelschoen; zo van de geitenweide in Oostenrijk naar de hot en happening city. Welk enkellaarsje met veters je ook kiest, stoer is ie met die dikke zool. En liefst kies je voor een exemplaar met een extra twist, zoals in velour.

dr martens patent ankle

Van Holly Hobby romantisch naar combat ready boot

Het romantische rijglaarsje met brogues-effect transformeert AW 2017/2018 naar een army-like ankle boot met dikke zool à la de Timberland’s en Dr Martens’ van deze wereld. Zien we de laarsjes van Dr Martens al eeuwen in spraakmakende uitvoeringen, is die trend nu ook elders te herkennen. En wie niet zo van de combat is, kiest voor een enkellaarsje à la de wandelschoen.

kiki niesten prada

De army boots in velour

Luxe stoffen, opvallende prints en de rijkdom van velour. Die trend is niet enkel voorbehouden aan je broek, jasje of rok. Een beetje fashion queen heeft ondertussen een tas en tenminste één paar schoenen van velour. De blokhak in velour van Miu Miu en Prada is op enkele seizoenen uitgegroeid tot klassieker en ondertussen terug te vinden in de collecties van vele modehuizen. Nu vertaalt Prada die trend naar een schoen die klaar is voor het Oktoberfest. De velour-look maakt de stoere schoen met dikke zool heerlijk aaibaar. Die van Prada is er in het zwart, blauw en rood velvet. Prada heeft bovendien in dezelfde lijn een wandelschoen in leer.

ankle boot prada

Hoe combineer jij je ankle boot

Jouw stoere boot met veters draag jij precies zoals je wilt. Over the top met alles in velour, onder je jeans hou je het simpel, dat rokje met die zijden blouse wordt opeens stoer met die blij stappers  en onder je track pants valt het zeker ook te proberen. Gewoon een kwestie van doen. Je kunt niet fout gaan! Annie laarzen CK Jeans army

Kies een betaalbaar alternatief. De red velvet army boot van CK Jeans is er zo eentje. O.a. bij Hudsons Bay.

En nu die dingen shoppen

Zie ook blogje uit 2013 over het vaarwel van de biker boot en het intrede van de army boot. Saint Laurent schitterde dat jaar met een hele stoere ranger. Of kies voor een enkellaarsje zonder veters: laat je inspireren door blog uit 2016 over enkellaarsjes. Wil jij die ankle boot van Prada in velour? Scroll naar beneden voor verkoopadressen. Of bezoek Kiki Niesten in de Stokstraat in Maastricht. Daar lacht het enkellaarsje je vanuit de etalage toe.

prada velour boot

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *