Maastricht magazine >
fashion-news

Vooral beleving bij de fashionshow van Sketch

Vooral beleving bij de fashionshow van Sketch
Artikel begint onder de advertentie

Zo werelds en zo leuk! Een fashionshow op de maandagavond in clubsfeer met heerlijke cocktails. Dat mogen we in kleine kring ervaren op uitnodiging van Mr. & Mrs. Sketch bij Mr. Smith thuis. Luc Jongen en Michelle Botterweck van Sketch trakteren op een show van de mooiste items uit hun collectie. En dit doen ze in de intieme cocktailbar Mr. Smith. Hoe geweldig om te zien dat deze twee topzaken hun krachten bundelen in fashion en beleving.

IMG_2448

De sfeer van een feestje

De avond begint met een hartelijk welkom en een heerlijke cocktail van Mr. Smith. Ik kies voor de frisse, fruitige coupe met passievruchtpuree en vanilla wodka, net als veel andere vrouwen. De mannen gaan met name voor het gin-alternatief. De plek aan de bar, het kiezen, shaken en proeven brengt meteen iedereen in de juiste sfeer. En we zijn al snel met elkaar in gesprek door de intieme ruimte. Dan wordt gevraagd of we op de banken willen plaatsnemen. De show begint.

Processed with MOLDIVDraagbare, stijlvolle mannenmode

Met het oog op de feestdagen komen de mooiste fashionitems in de spotlight te staan. Vijf modellen van Sessibon brengen in een snel tempo de verschillende thema’s onder het voetlicht. Veel comfy, draagbare kleding voor de man. Casual en stijlvol zijn de combinaties met vooral grijstinten en natuurlijk een mooi zwart pak of zwart leren jack. De eigen, herkenbare styling zit vooral in het gebruik van mooie koltruien, shawls en witte fashionsneakers. De mannenoutfits lijken op het eerste oog klassiek, maar alles is in de moderne aansluitende snit en fit van nu.

Processed with MOLDIV‘Game changers’ voor vrouwen

De collectie voor de vrouwen is wat frivoler. We zien mooie business outfits en een sportieve parka. Toch voeren de korte jurkjes en rokjes de boventoon, perfect gestyled met overknee, velvet laarzen van Kymyka. Onder de lange, stijlvolle winterjassen zitten vaak verrassend mooie glimmertjes of transparante materialen. De broeken zijn strak, een beetje korter (boven de enkel) en ook gecombineerd met high heels. Vrouwelijk en toch heel sterk. De topstukken, voor mij, zijn de jurkjes en wijde rokken van Alice + Olivia met veel volume en mooie prints. Deze prints gaan naadloos over in de mooie, zachte groene en roze tinten van het interieur van de cocktailbar.

IMG_2450

De ultieme fashionbeleving

Tijdens de finale stralen Luc en Michelle tussen de modellen. Sketch bestaat een half jaar en ze kunnen zich nu al zo bijzonder neerzetten. Ze zijn trots en de aanwezige familieleden ook. Dat smaakt naar meer, dus dit is nog maar het begin. En voor Mr. Smith is het ook een fijne avond, die energie geeft. Veel gasten zijn er voor de eerste keer en hebben deze aparte locatie nu ook ontdekt. De samenwerking van deze jonge ondernemers brengt veel inspiratie. En alweer een bevestiging hoe belangrijk ‘beleving’ is in de fashionindustrie.

Scroll naar beneden voor winkelinformatie over Sketch. Meer over cocktails bij Mr. Smith vind je hier.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *