Maastricht magazine >
fashion-news

Wolford Cut Tight: de panty die je knipt

Wolford Cut Tight: de panty die je knipt
Artikel begint onder de advertentie

Misschien ligt het zo voor de hand, dat niemand er aan dacht. Wellicht is het zo ingewikkeld, dat men niet wist hoe. Kan natuurlijk ook nog dat Wolford meende alles voor iedere vrouw al in het assortiment te hebben. Hoe dan ook. Wolford presenteert in de AW 2016/2017 een revolutionair product. De gepatenteerde Comfort Cut Tight van Wolford is een panty die je zelf op maat knipt. Met vier knipjes in de tailleband biedt deze 40 dernier panty tailor made comfort.

Tailleband panty knippen

Alles wat je nodig hebt om de ultieme panty voor jouw figuur te creëren, is de 40 dernier Comfort Cut Tight van Wolford en een schaar. In de tailleband van de panty vind je 4 streepjes. Op deze plaatsen kun je de panty zelf knippen. Met iedere knip wordt de panty ongeveer een halve maat opgerekt. Zo bepaal je dus zelf de maat van je panty.

Als een sardientje in blik

Het materiaal van de panty met knipbare tailleband is ook nieuw. De velvet light compositie is zacht, heeft een matte finish en is subliem qua rekbaarheid. Het comfort gaat dus verder dan een tailleband waarvan je de maat zelf bepaalt. Dankzij het draagcomfort van de velvet light zit je niet langer in je panty opgesloten als een sardientje in blik.

Comfort Cut Wolford

De velvet light Comfort Cut Tight shoppen

Wil jij de nieuwste innovatie van Wolford hebben? LovestoHAVE spotte de panty in de Wolford winkel in de Stokstraat. Scroll naar beneden voor overige verkoopadressen van Wolford.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *