Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Faye: dé it-bag van Chloé

Faye: dé it-bag van Chloé

Ik ben al een hele tijd niet meer verliefd geweest op een it-bag. Liever vaar ik mijn eigen koers. Maar het lijkt of ik nu toch voor een populair girl val. Faye zit in mijn hoofd. En het lijkt erop dat deze nieuwe it-bag van Chloé er niet meer uit wil.

Artikel begint onder de advertentie

Natuurlijk zie ik zo nu en dan it-bags voorbij komen die me aanspreken. Maar echt hebberig ben ik al een tijd niet geweest. Soms komt het doordat een tas perfect lijkt, maar word ik afgeschikt door goudbeslag. Dat mijn nieuwe tas van Milan Palma een koperachtige rosé sluiting krijgt (de handtekening van de meester) is al heel wat. Soms ook vind ik een tas geweldig, maar niet de vele duiten waard. Meestal heeft het echter te maken met het hoge modische gehalte. Indien ik al een designertas koop, wil ik samen oud worden.

Faye ChloeLinks de Faye medium in croc-effect en rechts de Faye small van Chloé

Hoewel ik zeker niet claim dat de Faye tijdloos is, zie ik het potentieel van de tas. Voor mij is het nu al een icoon. De tas doet me denken aan vervlogen tijden en is veelzijdig. Ik zie me rondhuppelen met het ding in kokerrok (als ik die zou dragen), maakt me blij met een jeans en gaat ook hand-in-hand met hippie-vibes. Hoeveel veelzijdiger wil je het hebben?!

Nu de uitdaging? Het ding vinden. Zowel de small als de reguliere Faye zijn namelijk niet 13 in het dozijn te koop. Het goede nieuws? Over een week zit ik in New York. I guess I just found my mission!

Foto boven: honestly stolen from creatorsofdesire.com. Kun je net als ik niet genoeg krijgen van de Faye van Chloé, dan wil je dit blogje over de it-bag niet missen.

Faye is overigens niet de enige tas van Chloé die momenteel scoort. Ook de klassieke Drew en de cross-body Hudson met franjes doen het goed. Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Chloé.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *