Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Klompen en loafer slippers van Gucci

Klompen en loafer slippers van Gucci

Als Hollands meisje hou ik van klompen. Hoe kan het anders? Dit najaar liet ik de klompen van Gucci links liggen, maar nu twijfel ik. Zal ik…?! Of dan toch die loafer slipper van Gucci?

Artikel begint onder de advertentie

Begin 2015 maakte de Gucci loafer met het bitje een comeback. In het najaar werd de loafer van Gucci in een nieuw jasje gepresenteerd, namelijk als instap slipper à la pantoffel. Hot of trendy item en nodige celebs werden ermee gespot. Absoluut cool item, maar dat kangaroebont voor mij een absolute reden om de Gucci slipper niet te willen hebben.

Schermafbeelding 2016-01-08 om 16.14.03

Ondanks dat ik geen schoen met kangaroebont wil, paste ik toch het ontwerp in klomp variant. Stiekem en zelfs ondanks het bitje, vind ik het ontwerp namelijk te gaaf. Dat slip-in zo makkelijk en bovendien kijk ik eigenlijk al een paar jaar uit naar een fijn paar klompen aan mijn voeten. Als kind was de klomp al mijn favoriete schoen.

De nieuwe zomercollectie maakt duidelijk dat Gucci er net zo over denkt. Deze zomer blijft de clog met enkel- of hielbandje op het toneel. En nu twijfel ik of ik mezelf toch zo’n fijn paar gun. Niet die met bont, maar die beige, suede klomp. Mijn twijfel? Duur ding die Gucci klomp. Bovendien hou ik er niet van een uithangbord van en merk te zijn. Hoewel het bitje het ontwerp absoluut versterkt, vind ik de klomp ook wel een heel hoog Gucci gehalte hebben. En daar komt dan nog bij dat het bitje een goud-koper gloed heeft en dat terwijl ik van zilver ben.

Schermafbeelding 2016-01-08 om 16.36.17

Wel of niet? Ik slaap er nog een nachtje over. Maar in het geval jij me vraagt of je een paar Gucci klompen wil, zeg ik meteen ja. Misschien heb ik daarmee ook mijn vraag beantwoord…

In het echt passen? Die Gucci klomp aan je voeten? Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Gucci.

Foto Gucci loafer slipper geleend van Vogue.com en de Gucci klomp met dank aan Laiamagazine.com

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *