Maastricht magazine >
fashiontips

3x mannensneakers shoppen in Maastricht

3x mannensneakers shoppen in Maastricht
Artikel begint onder de advertentie

Sneakers voor de man en stiekem ook een beetje voor de vrouw, want de eerste uit het rijtje is uniseks. We dragen steeds meer sneakers. Wat een trend leek, blijkt een niet meer weg te denken nieuwe stijl. Een sneaker bij een zakelijke outfit wordt nu gewoon geaccepteerd. Geen afgetrapte sneaker natuurlijk, maar een mooie leren sneaker kan zelfs onder een pak, zowel voor man als vrouw. Met die gedachte struinde ik internet af naar mannensneakers bij drie herenmodezaken in Maastricht. Sneakers die ook zakelijk mogen! En eenvoudig online te bestellen zijn. Zo uit jouw bureaustoel dus!

sneaker pl-line

Echt een coole sneaker van Adidas by Raf Simons

Cool en trendy is de zwarte sneaker met oranje zool van Adidas en heel geschikt voor het winterseizoen. Bij een geheel zwarte outfit is de zool van deze schoen een leuk accent. Deze sneaker is heel clean, strak en boven alles uniseks. Online is het even zoeken naar dit model en hij is slechts in geselecteerde winkels te koop. Een van die winkels is PL-Line in Maastricht. Je hoeft niet bang te zijn dat de oranje zool overheerst. Het is toch een heel stijlvolle sneaker, maar net even anders. Naast dit model is er ook nog een van Raf Simons met klittenband.

sneaker presedentials

Draagbare sneaker voor de man van Presidentials

Heel draagbaar en perfect voor kantoor is deze sneaker van Presidentials. De witte sneaker heeft zich losgemaakt van het jaargetijde en kan altijd. Deze sneaker is ook verkrijgbaar in donkerblauw en grijs suède, dus goed te combineren. De sneaker is online te koop en bij Hot Kitchen in Maastricht. Hun slogan ‘we believe that well dressed men are more succesful in life’ is terug te vinden in hun campagnes op Facebook en Instagram. Hiervoor worden (good looking) klanten ingezet. Allemaal strak in het pak. En ook hier krijgt het pak een hip accent met een witte sneaker.

sneaker mayfair

Deze mannensneaker van OAMC is eigentijds

Heel eigentijds is de sneaker van OAMC, te koop bij Mayfair. OAMC spreekt zelf over contemporary; het klinkt gewoon beter in het Engels. En dat zegt nog meer als je de sneaker online tussen de collectie ziet staan. Dan klopt alles van sneaker tot chino en bomber of parka. Ja een chino voor de man! Heel sportief dus, maar wel met een strakke belijning en alles van het mooiste materiaal. Toevallig is dit ook een witte sneaker, maar bij Mayfair zijn nog meer mooie sneakers te koop. Aparte sneakers met print van Paul Smith en heel sportieve van het Zweedse merk Our Legacy.

Soms is mannenkleding nog mooier dan vrouwenkleding is mijn conclusie (zie ook vlog Joy over shopping in the men’s department). Alle foto’s zijn van Instagram geplukt. Scroll naar beneden voor winkelinformatie.

 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *