Maastricht magazine >
fashiontips

Miriam’s Thursday: Coltrui onder je jurk

Miriam’s Thursday: Coltrui onder je jurk

Een coltrui onder je jurk. Een trend die we dit najaar gaan zien. Moet ik zo lang wachten? Ik ga deze trend nu testen. Nu nog, deze winter. Why wait, ik heb immers een coltrui en een jurk. Nu loop ik voor op de mode fall/winter 2016,  I am a little ‘trendwatcher’.

Artikel begint onder de advertentie

Miriam252 

I am a trendwatcher!

Is de coltrui onder een jurk een trend of een hype? Een hype is van korte duur en een trend gaat langer tot heel lang mee. De coltrui onder de jurk wordt een mega trend. Een trend, waarvan de vraag naar coltruien alleen maar zal gaan stijgen. Now is the time! Ik heb de trend gespot, ik ben een trendwatcher. Ik ga nu coltruien kopen! Je vindt er nog genoeg in alle kleuren in de sale. Sla ook je slag en loop voor op de mode najaar 2016. Ook jij kunt een trendwatcher zijn!

Miriam351

Turtlenecks in combinatie met een jurk

De coltrui is er voor iedereen en kan bijna alles. Zo kan de coltrui bijna onder elke jurk. Ik heb nu gekozen voor mijn leren By Malene Birger jurk. Mijn jurk combineer ik met een zwarte coltrui en zwarte panty’s, beiden zijn van Wolford. Dit maakt mijn look stoer en winters. De boots van Rick Owens maken de look nog stoerder. Mijn gedachte gaat naar mijn andere jurken. Wat leuk om ook te combineren met een coltrui. Er zijn jurken bij met diepere decolletés voor en achter. Met een coltrui kan ik ze veel vaker dragen. Ook kan ik mijn saaie jurken opfrissen met een fleurige coltrui. Turtlenecks are a success!

Miriam427

Silver meet silver!

Zodra ik zilver kleurige items draag, komt er geen goudkleurig item bij. Only silver or only cold, that’s my rule. Mijn dress heeft een rits achter en deze is zilverkleurig. Daarmee is de eerste stap gezet. De volgende items van mijn look hebben allemaal zilverkleurige afwerkingen. Mijn tas van Louis Vuitton past er perfect bij. De zilverkleurige letters en het hengsel van deze bag geven mijn sobere look een frissere uitstraling. De juwelen zijn natuurlijk ook aangepast. Last but not least, de stoere laarsjes van Rick Owens hebben ook zilverkleurige rits. Today I meet only silver!

Turtlenecks meet dresses,
Silver meet silver,
And I meet you 🙂

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Wolford. Zie ook recent blogje van Joy over haar perfecte coltrui van de Zara.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *