Maastricht magazine >
fashiontips

Miriam’s Thursday: Mijn Valentino jurk

Miriam’s Thursday: Mijn Valentino jurk

I got it! Mijn eerste Valentino jurk! Een prachtig exemplaar, zo’n design jurk. Met mijn Valentino jurk kan ik op alle feestjes paraderen. Hakjes en mijn tasje erbij en ik ben klaar. Ik weet het zeker, met deze jurk ben ik sneller ‘party ready’ dan mijn man. Kan ik ook eens roepen: ‘Ben je nog niet klaar?’

Artikel begint onder de advertentie

Miriam360

Valentino Garavani

Ontwerpen doet fashion designer Valentino Garavani tegenwoordig niet meer. Hij is inmiddels 85 jaar oud. In een halve eeuw heeft deze fashion designer zijn eigen modehuis opgebouwd. Zijn jurken zijn adembenemend, met als kers op de taart zijn red dresses. Hij heeft zich ontwikkeld tot maestro van de Italiaanse couture. Inmiddels zijn Grazia Chiuri en Pierpaolo Piccioli de creatieve breinen achter het Valentino label, en met succes. Deze twee hebben mijn jurk gecreëerd. Congratulations, jullie zijn toppers! Om Valentino te blijven eren zal ik mijn rode schoenen en rode tas van Valentino (zie blog: Studs on my Valentino’s) ook eens matchen met deze jurk. Grazia en Pier doen dit namelijk ook. Zij ontwerpen romantische, lichte creaties en af en toe komt er nog een jurk, rok of blouse in ‘Valentino rood’ voorbij. Keep up the good work!

Miriam435

Proud of my Valentino dress!

Er zijn momenten in mijn leven dat ik voor een een designer outfit ga. Deze momenten moeten dan wel heel bijzonder zijn. Gelukkig is er weer zo’n moment. Wat gaat het worden? Het wordt een speciale jurk, een Valentino jurk! Tijdens mijn pasmoment is het meteen duidelijk. Mijn nieuwe party dress wordt een Valentino. Mijn ‘rood Valentino bloed” gonst door mijn hoofd, mijn hart slaat over en mijn handen trillen. Mijn eerste Valentino jurk, wat een beleving. De strepen, de pasvorm, de kwaliteit, alles is amazing. Is deze jurk nu van mij? I am so proud!

Miriam260

Ready to go

Mijn eerste optreden met mijn Valentino jurk. Daar gaan we dan, alles in volgorde. Eerst mijn haren, dan mijn make-up. Ik wil geen geknoei op mijn jurk. Mijn jurk heeft een lange rits. Oeps, ik kan er zo instappen. Rits dicht en daar is het Valentino gevoel. Yesss, mine Valentino moment. De hakjes van Prada eronder en ik schiet de lucht in. De zwart/witte tas van Marni past er ook perfect bij. Deze tas heeft drie lengtes. Bij deze look neem ik het kortste hengsel. OMG, ben ik bijna het losse kraagje van Valentino vergeten. Zo’n snoezig item! Dit kraagje is een fashion item op zich en kan ik ook op andere kledingstukken stylen. Jammer genoeg is het koud en heb ik vandaag een jas nodig. De cape/jas van Avelon is er gelukkig perfect voor. Ik zip mijn ritsen open in de zijnaden en ik draag mijn Avelon nu als cape. De mouwen van mijn dress komen nu te voorschijn. Valentino here I come!

Party feeling,
happy feeling,
Valentino feeling!

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Valentino.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *