Maastricht magazine >
musthaves

Dag 2: Fabienne en haar overknee laarzen

Dag 2: Fabienne en haar overknee laarzen
Artikel begint onder de advertentie

Sinds gisteravond had ik al helemaal zin in Dag 2 op m’n overknee boots. Ik was m’n outfit al helemaal aan het plannen in m’n hoofd. Gecombineerd met een rokje vind ik ze tot nu toe het leukst. Vandaag was ik vrij en op het platteland bij mijn ouders, dus kon ik lekker iets casuals aan. Snel even lunchen in de stad en lekker slenteren met m’n moeder en vriendje. Daar zijn deze boots met het lage hakje wel perfect voor! Ik heb het geen moment koud gehad. Zelfs als we buiten zitten met een kopje koffie en m’n vriendje er een dekentje bij pakt heb ik nergens last van. Deze boots gaan mij zeker de winter door helpen.

overknee laarzen Fabienne

Onwijs gave laarzen compliment

In de beddenwinkel die moeders in wilde kwam een van de medewerkers meteen op ons af. “Wat een onwijs gave laarzen! Ze zijn echt prachtig!” Weer een compliment in de pocket! Wat ben ik blij met m’n laarzen! Ook zij is al eeuwen op zoek naar het perfecte paar, maar zulke mooie als deze had ze nog nooit gezien.

Oncharmant sjorren

Het enige minpuntje is dat ze na een lange tijd wandelen toch wel wat afzakken. Al blijven ze gelukkig wel nog over knee! Af en toe moet ik even heel oncharmant mijn laarzen ophijsen. Maar goed, je moet er iets voor over hebben! Mij hoor je niet klagen, ‘fashion over comfort’ is een statement waar ik best mee kan leven.

Advies aan & Other Stories

Een van mijn oudere zussen wil ze nu ook al hebben. Heb ik toch iets goed gedaan! Ik smste de link naar de webwinkel van & Other Stories naar haar, maar tevergeefs zijn mijn overknee laarzen nu al uitverkocht in haar maat. Blijkbaar vind de rest van Nederland ze net zo geweldig als ik. Ik raad & Other Stories aan om toch een paar bij te maken. Maar niet teveel, want dan zijn ze natuurlijk niet zo speciaal meer!

laarzen other stories

Dag 1 van week op rij gemist? Hier vind je de eerste outfit van Fabienne met haar overknee boots.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *