Maastricht magazine >
musthaves

Dag 5: Overknee boots, werk en skinny jeans

Dag 5: Overknee boots, werk en skinny jeans
Artikel begint onder de advertentie

Dag 5 is aangebroken (maandag). Daarmee helaas ook de laatste dag van mijn blogs voor week op rij bij LovestoHAVE. Ondanks dat ik het onwijs leuk vond om de uitdaging elke dag weer aan te gaan met een nieuwe outfit met m’n boots, ben ik stiekem blij dat ik morgen lekker comfortabele gympjes naar m’n werk aan kan doen. Aangezien ik de hele dag moet staan en heen en weer ren, is dat toch wel ietsje fijner. Plus ik was af en toe best bang dat ik m’n brand new overknee boots zou beschadigen door langs een doos of krat te lopen. En aangezien ik er nog heel lang plezier van wil hebben doe ik ze toch liever wat minder aan!

Overknee boots van de Zara
Overknee boots van de Zara

Zara look a like overknee boots

Vandaag heb ik m’n boots toch maar over mijn skinny jeans aangetrokken. Heerlijk warm en het paste gelukkig net! Opnieuw verliefd op m’n laarzen ging ik op zoek naar look a likes van mijn beauties. Aangezien de overknee laarzen echt een enorme hype gaan worden deze winter, zie je ze nu in alle verschillende soorten en maten, en ook prijzen natuurlijk! De meeste winkels en merken hebben wel een paar in de collectie voor de winter. Zo ook bij Zara, waar ik vanmiddag de eerste paar overknee boots probeerde. Ik had ze al even op de website gezien, maar pas in het echt was goed te zien dat er wel echt een beetje te veel glitter in de laars verstopt zat. Eenmaal in de paskamer kwam ik erachter dat deze ‘laars’ meer een soort pump is met een enorme lange glinsterende sok eroverheen. Niet heel comfortabel moet ik eerlijk zeggen, maar die enorme sok was wel lekker stretchy en ging met gemak over een jeans heen. Iets wat bij die van mij ook wel kan, maar dat zit toch wat minder lekker. Toch ben ik niet helemaal overtuigd. Al die glitters zijn toch echt wat too much voor mij. Ik wil mijn laars ook leuk overdag kunnen dragen. Deze zijn eerder geschikt voor een enorm verkleedfeest. Dus voor nu gaan ze terug de winkel in. Wachtend op een andere eigenaar die wel helemaal gek is op glitters!

Bij de Bijenkorf dat paar overknee boots van Maje proberen
Bij de Bijenkorf dat paar overknee boots van Maje proberen

Over de knie met de laarzen van Maje

Zelf werk ik bij het Franse merk Maje in de Bijenkorf, en hebben wij ook een gaaf paar overknee boots staan. Het dikke prijskaartje dat eraan hangt heeft mij er tot nu toe van weerhouden om ze überhaupt even aan te passen. Gewoon omdat ik bang was dat dit nou juist het perfecte paar voor mij zou zijn en dat ik de helft van m’n loon meteen weer kon inleveren bij het bedrijf. Nu mijn overknee boots wish al helemaal fullfilled is durf ik ze dan toch uit de stockroom te pakken om even te passen. Ondanks de enorm strakke bovenkant krijg ik ze met wat moeite toch over m’n knieën. Ze zitten mooi maar de punt is wat vierkanter dan de mijne en ze lopen ook wat minder lekker moet ik toegeven. Omdat er geen rits in de zijkant zit duurt het wel even voordat ik ze weer uit heb. Ook dit paar kan naar mijn idee niet aan de laarzen van & Other Stories tippen. En ik trek lekker mijn eigen paar weer aan.

En dan happy worden van je eigen paar laarzen
En dan happy worden van je eigen paar laarzen

Na 5 dagen nog steeds fan

Ik ben blij dat ik na het zien en proberen van andere laarzen nog steeds het meest fan ben van mijn eigen paar. Dat ik nu daadwerkelijk in mijn bezit heb. En gelukkig ook na ze 5 dagen achter elkaar te hebben gedragen, ben ik nog steeds helemaal happy!

A big thank you to LovestoHAVE!

Weten hoe Fabienne haar hoge laarzen op dag 4 combineerde met een LBD? Je vindt haar blogje hier. Op de foto boven heeft Fab de laarzen van Maje aan.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *