Maastricht magazine >
musthaves

Wolford’s sexy legwear

Wolford’s sexy legwear

Less was more op het gebied van beenmode, maar daar komt verandering in. Beenmode mag weer een eyecatcher zijn, zelfs met een sexy twist.

In de jaren 40 vond je geen enkele nylonkous zonder een naad aan de achterkant. Kousen werden in die tijd aan de achterkant dichtgenaaid, wat een dikke lijn opleverde. Nieuwe technieken zorgden voor het intrede van de kousen zonder naad. In de jaren 60 toen de minirok in opkomst was, werden de kousen vervangen door panty’s zoals we deze nu ook nog kennen. Ook werd een trend gezet met de licht doorschijnende, zwarte panty met daarop een subtiele print.

Artikel begint onder de advertentie

Maar terug van weg zijn de kousen. Veel kousen hebben een plakrandje zodat ze goed blijven zitten, maar het is natuurlijk helemaal hot om te kiezen voor een paar jarretels in een kleur die past bij je lingerie.

De legwear collectie van modelabel Wolford voor de herfst en winter is opvallend door het gebruik van vele grafische elementen, dierenprints en felle kleuren. Ook blaast Wolford de netkous uit de jaren 60 weer nieuw leven in en komt het label met een nieuwe versie van de naadloze kous.

Wolford_stockings

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *