Maastricht magazine >
tips

Het bewijs: 5 dagen op rij in LaDress blouse

Artikel begint onder de advertentie

Daar is ie dan. Het bewijs. De week op rij in mijn LaDress Couture blouse met strik. Witte en zwarte exemplaar afgewisseld. Conclusie? Het hadden van mij ook 7 dagen mogen zijn. Deze blouse is 7 op 7 een succes. Of je nu gaat voor rokje, broek, business, blij, door de week, weekend, Amsterdam of Maastricht. Het ding matcht moeiteloos. Kan al mijn humeuren aan.

En dan in de was

Gezien de prijs dacht ik een satijnen op zijden blouse te kopen. Eenmaal aan ontdekte ik dat het gewoon een polyester goedje is. Misschien komt het ook door de naam Couture dat ik een ‘rijke’ stof verwachte. Niet getreurd. Want een polyester-tje laat zich prima wassen. En dat betekent dat ik niet steeds naar de stomerij hoef. Daarbij de verwachting dat de blouse ook op de lange termijn mooi blijft.

Week op rij LaDress Couture blouse en het ding shoppen

Alle dagen en de LaDress Couture blouse met één klik shoppen. Op foto boven links mijn outfit van dag 3 met hakken, de outfit met leren rok van dag 2 en rechts de eerste dag met gympies. De blouse in één klik shoppen doe je hier of scroll naar beneden voor winkelinformatie van LaDress.

Gerelateerde blogs

  Reacties (2)

  1. Mooi! Op je blog beland toen ik op zoek was naar deze blouse. Prachtig en inderdaad voor elke gelegenheid geschikt. Ik ga hem zeker bestellen, maar twijfel over de maat.

   1. Ha Monica, LaDress valt groot. Dus als je tussen twee maten zweeft, dan altijd de kleinste nemen. Zelf bestel ik vaak items in twee maten en stuur dan die niet juiste maat terug. Ik zelf heb een M. Succes!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *