Maastricht magazine >
tips

Dag 4 in couture blouse naar de kapper

Artikel begint onder de advertentie

Vrijdag. Dag 4 van 5 op rij in La Dress Couture blouse met strik. Eindelijk een thuiswerkdag. Even geen 101 afspraken. Maar de zooi wegwerken van de hele week. Tussendoor een afspraak bij de kapper. Om de dag te breken. En om het voor vanavond alvast makkelijk te maken. Vanavond ga ik naar een gala. Het Dance Battle Gala on Tour 2016. Een gala waar ongeveer heel bekend Maastricht aan meedoet. Het idee? Dansen voor het goede doel.

Dansen in de strijd tegen Alzheimer

Met dansen voor het goede doel bedoel ik meer dan enkel even je heup losgooien op de dansvloer. Al maanden oefenen bekende Maastrichtenaren bij dansschool Bernaards. De wil om te winnen is hoog. De Gouverneur, de benaming voor de Commissaris van de Koning in Limburg, zal net als de andere deelnemers twee dansjes doen. Vet vind ik de verscheidenheid in deelnemers. Zo doet ook volkszangeres Beppie Kraft mee. Meer nog verheug ik me erop om mijn vriendinnetjes over de dansvloer te zien zwieren.

Vanavond gaat mijn blouse uit

Ja, vanavond gaat mijn blouse uit. Jurk aan! Maar tot die tijd ben ik ook vandaag reuze blij met het ding. Marijke, die mijn haren doet, complimenteert me meteen bij binnenkomst. En dat terwijl ik omwille van het smeren later vandaag geen make-upje op heb. Zelf vind ik het een heerlijke match met mijn Levi’s. Wat mij betreft kunnen we van de blouse een winter op rij maken.

Ook een dansje wagen voor het goede doel

Vanavond is het dansgala in Maastricht. Er zijn nog kaarten. Dus als jij ook het goede doel wilt steunen, dan is dit je kans. Ik weet zeker dat mijn dansende vriendinnen je niet teleur zullen stellen. Wil jij net als ik die couture blouse met strik? Scroll dan naar beneden voor verkoopinformatie over LaDress. Klik hier voor dag 3 in LaDress blouse.

O ja, foto genomen door Marijke. Marijke vind je op het Vrijthof onder de noemer Vrijthof 33. Ik vind haar top. Ze is flexibel, enthousiast, geeft super hoofdmassages en is lief voor mijn haar. Dank je wel Marijke dat je altijd voor mij klaar staat (en me nooit laat wachten)!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *