Maastricht magazine >
tips

Another story: Fabienne gaat #weekoprij aan

Another story: Fabienne gaat #weekoprij aan
Artikel begint onder de advertentie

Dit is Fabienne. Ik ken Fabienne al heel mijn leven. Uhh, heel haar leven. Nou ja, zo goed als. Ik heb haar voor het eerst gezien toen ze een dag oud was. Heel haar leven min één dus. Fabienne is tof. Al is het maar omdat ze erin is geslaagd om de hele puberteit door chagrijnig te kijken. Haar rock-chick gehalte is dan ook niet gespeeld!

Waarom ik Fabienne volg?

In de eerste plaats omdat ze het jongste zusje is van twee van mijn liefste vriendinnetjes. Eén daarvan, Charlotte, blogt (al heeft ze dat alweer tijden niet gedaan) op LovestoHAVE. De andere heb je ook weleens voorbij zien komen. Nota bene met een ontwerp om de arm van zusje Fabienne. Fabienne is namelijk tevens het gezicht achter Illicit Metal. Er is echter een tweede reden. En die is dat Fabienne leuk is om te volgen. Omdat ze zo trouw is aan zichzelf, een eigen stijl heeft en inspireert. Wat ik bedoel? Check Fab’s Instagram.

Fabienne en de gelukzaligmakende laarzen

Op Facebook deelde Fabienne een foto van haar nieuwe laarzen. Nou ja, in haar dromen… De tekst: ‘In desperate need of these boots ???? Oh life why are you so expensive?’ verklaart genoeg. Ik begrijp haar verlangen. Hoe kon ze überhaupt ooit zonder? Weet dat dit paar haar leven – al is het maar 5 seconden – gelukzalig maakt. En dat geluk – hoe kortstondig ook – gun ik haar. Die laarzen heeft ze dus in de pocket! Wat zeg ik? In de pocket? Aan haar voeten. En dat vijf dagen lang in de #weekoprij.

Boots & Other Stories
Op de foto rechts de & Other Stories boots

Fabienne pimpt de gemiddelde leeftijd

Of Fabienne bij LovestoHAVE past? Bij al die oude vrouwen die op LovestoHAVE bloggen? De #weekoprij zal het uitwijzen. Met haar 27 jaar pimpt ze in ieder geval de gemiddelde leeftijd! Waar LovestoHAVE zich op 35+ richt, lijkt een outside-in wind verfrissend. Wat mij betreft mag Fab het zelfs een tornado maken. Daar komt bij dat LovestoHAVE dingen deelt om te hebben (en te houden). En dan dus met verwijzing naar verkoopadres. En laat dat nu net zijn wat Fabienne in het leven doet.

Personal shopper in wording

Met regelmaat vult ze niet alleen haar eigen kast aan (vandaar ook dat ze bleef hangen bij dromen over die laarzen), die van haar zussen (mijn lieve vriendinnetjes) en haar altijd prachtige mama (ooit best geklede vrouw van Nederland). Fabienne is een styliste die moeiteloos fashion naar drie generaties vertaalt. Hoe? Dat ga je de komende week in de outfits zien die ze deelt. Vijf dagen lang komt Fabienne voorbij op haar in-desperate-need-of-these-boots van & Other Stories. Weet nu al dat het Fabulous zal zijn!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *