Maastricht magazine >
tips

In faux fur MSGM jas naar Masters of LXRY

In faux fur MSGM jas naar Masters of LXRY
Artikel begint onder de advertentie

Wat een feestje. In mijn nieuwe jas naar de grootste lifestyle beurs van Europa ‘Masters of Luxury’. In mijn MSGM aanwinst maak ik mijn entree in de Amsterdam RAI, waar luxury de overhand neemt. Deze keer nog een beetje meer luxe vanwege hun 15 jaar jubileumeditie Masters of LXRY. Tijd om na 10 jaar deze beurs nog eens te bezoeken!

paparazzi masters of lxry

Entree met wel heel veel paparazzi

Bij de entree wordt ik verblind door de paparazzi. Oké, kennen jullie mij hier ook al? Niet alleen in Maastricht, maar ook in Amsterdam kennen ze me! LovestoHAVE heeft een groot bereik, zo te zien. Ik loop door het geflits en zie met sterretjes in mijn ogen een prachtige hal met een modern interieur. Dit is het begin van luxe, luxe en nog eens luxe. Even bij het moment stilstaan en vastleggen. Rachelle en ik laten ons fotograferen in onze outfits. Onze looks zijn aangepast aan de luxe van deze fair. Rachelle in een glitter jurk van River Island en mijn jurk is van Alaïa. Mijn faux fur jas van MSGM overheerst, vandaar dat ik deze off-schoulder draag. Rachelle pronkt met haar Alexander Wang tas en ik met mijn Louis Vuitton tas. Onze look is luxe proof! Op onze hakken tutten we door de luxe hallen en voelen ons helemaal op ons gemak met de mannen aan onze zijde.

ronald kolk masters of lxry

Een leven vol LXRY

We weten allemaal wat luxe met je doet. Geluk, liefde en gezondheid staan natuurlijk voorop. Toch kan luxe je leven verblijden, zoals speelgoed dat doet bij kinderen. Vandaag zijn wij de kinderen en gaan we spelen in deze luxe speelhal. Er is zoveel te zien. Dat gaat ons niet lukken in de twee uurtjes die wij ervoor hebben uitgetrokken. We zien exclusieve lanceringen, de nieuwste automodellen, de laatste reis- en interieurtrends, bijzondere limited editors, kunst, modeshows, live muziek en kookkunsten van chef-koks. Bij de modeshow van Ronald Kolk (haute couture) staan we even stil. Hij showt zijn laatste collectie ‘the New Gatsby’. Ik zie heel veel goud en nog eens goud op de catwalk. Ik weet dat goud de trend is, maar deze modeontwerper doet er nog een schepje op. Chapeau, Ronald Kolk! Jij mag dat, jij kent deze wereld. Genoeg luxe voor de ogen, nu wat luxe voor de innerlijke mens. Rachelle en haar vriend Martijn geven het voorbeeld en zitten bij een wijnproeverij. Wij genieten van de proeverij en de bijbehorende hapjes. Het is hier super gezellig, maar we moeten door. Zoveel tijd hebben we niet. We gaan verder en staan stil bij een grote leeuw. Deze kunst vind ik mooi. Even een praatje maken. Na een interessant verhaal van de kunstenaar, sta ik weer snel in het gangpad. Niet te geloven hoeveel dit schilderij kost?! Oké, dan doe maar een kistje wijn.

wijnproeverij masters of luxury

Een bezoekje aan Louwman Exclusieve stand

De witte stand van Louwman Exclusieve schittert van de mooie auto’s. De merken zoals McLaren, Maserati ven Morgan vind je hier. Onze vriend Arjan van Beek, directeur van Louwman Exclusieve, verwelkomt ons. Hij is een super aardige vent en ieders vriendje. Je voelt je meteen bij hem op je gemak, ook al sta je tussen al die mooie dure auto’s. We krijgen hapjes en drankjes. Met mijn champagne glas loop ik tussen de mooie auto’s door. Mijn zwarte outfit straalt op deze witte stand. Arjan nodigt ons uit om te blijven, maar helaas we moeten gaan. We hebben nog een tafeltje om acht uur gereserveerd in Amsterdam. Jammer van al het moois op deze beurs. De volgende keer komen we weer, maar dan langer. Bedankt Arjan voor je gastvrijheid en volgende keer blijven we langer. Bij de uitgang word ik weer overvallen door de paparazzi, maar nu ben ik er op voorbereid. Vol trots loop ik op mijn Gucci pinnen naar buiten. Ik raak er al aan gewend, haha!

louwman masters of luxury

Van LXRY naar de Supperclub

Wat is Amsterdam zonder Supperclub? Elke avonturier bezoekt de Supperclub, dus wij ook. Sinds anderhalf jaar heeft de Supperclub een nieuwe locatie, waar wij nog niet zijn geweest. Behalve mijn dochter natuurlijk. De Supperclub is meer dan een restaurant, een galerie, een bar of club, het is al het bovenstaande. In de Supperclub kun je zittend of liggend eten. Vijftien jaar geleden hebben we dit liggend gedaan. Nu op onze leeftijd met rugklachten is zittend een beter idee. We worden verrast met een spektakel van spannende foodconcepten, zoals koude erwtensoep zonder worst en dergelijke. Een beetje vreemd, want de worst en dergelijke (ook koud) is het volgende gerecht. Karl en Martijn kunnen de tafel opeten van honger. Karl vraagt ondertussen waar het hoofdgerecht blijft. We worden verrast met pauw vlees, zo vies! Het nagerecht moeten we delen. No sharing, please? De volgende keer blijven we toch liever langer op de beurs, daar was genoeg van alles. Maar de show bij de Supperclub is spraakmakend verrassend en we drinken dezelfde wijn als op de wijnproeverij op de beurs. Dit maakt de avond natuurlijk helemaal goed. Ook goed van Karl dat hij van deze wijn een kistje heeft gekocht. Na het diner worden de bedden opgeklapt en de tafels en stoelen verdwijnen. Time for dancing! Voor ons geen dansen meer, wij gaan naar ons bedje. Wij hebben ons Amsterdam moment weer dubbel en dik gehad. Mijn MSGM coat heeft mij de hele avond voorzien van warmte, thnx! Ik ben blij met mijn laatste aanwinst. Tot slot gaan we naar huis met een kistje overheerlijke witte wijn.

miriam faux fur msgm jas

Dag Amsterdam,
Dag Masters of LXRY,
Dag Supperclub,
Tot de volgende keer!

Scroll naar beneden voor winkels die MSGM verkopen. Gebruik de labelfinder voor de overige in de tekst genoemde labels.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *