Maastricht magazine >
tips

In jumpsuit van Margiela naar Beyoncé

In jumpsuit van Margiela naar Beyoncé
Artikel begint onder de advertentie

In plaats van een week op rij in één en hetzelfde kledingstuk, besloot ik te gaan voor 5 feestjes op rij in mijn jumpsuit van MM6. Maar dat verliep anders. Om de uitdaging toch een soort van af te ronden, nu dan nog één keer. Een doorkijk van het concert van Beyoncé in de Arena. En dat dan dus in die jumpsuit.

Het concert van Beyoncé

Maison van den Boer nodigde ons voor het feestje van Beyoncé. Dat betekent zoveel als weten dat je een top avond gaat beleven.  VIP parkeren, het glas heffen met leuke mensen en heerlijk tafelen terwijl het stadion volloopt. Als we – vlak voordat het concert begint – het stadion inlopen en onze plekken opzoeken, een reeks berichtjes van onze kinderen. Nog net niet groen van jaloezie. Later begrijp ik wel waarom. Alles wat we van te voren hoorden, blijkt waar. Wat is Beyoncé een gave bad bitch. Ik ben vooral onder de indruk van haar oogopslag. Bijna gedurende de hele show is haar expressie te volgen. Ik hou van de breekbaarheid en vind het cool hoe ze zelf schijnbaar geniet. Ondertussen zet ze een waar spektakel neer met heel veel girlpower op het podium. Watertanden doe ik bij de prachtig gemaakte creaties die ze draagt. Meer fashion gaat het niet worden. En ja, dien ik nog iets te zeggen over de stevige tred waarmee ze haar rondingen laat dansen. On top of it kan ze nog zingen ook.

Over een reeks feestjes op rij in hetzelfde kledingstuk

Leek me cool om het een keer anders te doen. Niet een week op rij in één en hetzelfde kledingstuk, maar een reeks feestjes op rij. En dat had ook makkelijk gekund in mijn jumpsuit. Ook gisteren hoorde ik het weer: ‘Wat een goede jumpsuit. Die kan je van black-tie tot casual naar Beyoncé aan.’ En zo is het precies. Waarbij het mega voordeel dan ook nog is dat het ding niet kreukt. De jumpsuit zat een week lang in een onuitgepakte koffer gepropt, maar kwam er zonder een kreukje uit. Kijk, beter dan dat gaat het niet worden. Dat de jumpsuit toch niet mega vaak voorbij is gekomen, heeft met een paar dingen te maken. Zo redde ik het niet om FashionClash te bezoeken en zei ik ook de opening van de Fashion Week in Amsterdam last minute af. Daarnaast bleek dat ik mijn jumpsuit één keer in Maastricht had laten liggen, terwijl ik in Amsterdam was (waardoor het mijn Dodo Bar Or jurk werd).

Drie maal is scheepsrecht

Uiteindelijk droeg ik mijn MM6 jumpsuit dus 3x op rij. De eerste keer naar de haringparty, de tweede keer naar een diner en de derde keer naar het concert van Beyoncé. Naar dat concert in combi met mijn cowboylaarzen wederom een succes. En hoewel de reeks voor LovestoHAVE er hiermee opzit, kan het zomaar zijn dat mijn jumpsuit nog heel wat feestjes gaat meemaken. En dat is een feestje op zich. Kleding die niet ergens ligt weg te stoffen, maar die het daglicht (okay, af en toe ook de nacht) ziet. Mijn MM6 Maison Margiela jumpsuit zou zomaar mijn best buy 2016 kunnen zijn.

Foto boven samen met Bart Maussen en dat wat ons lief is. Foto halverwege met Brigitte van den Boer (dank voor super avond) en Onno Hoes.

 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *