Maastricht magazine >
tips

Sandalen zijn een ‘need’. Tod’s it is!

Sandalen zijn een ‘need’. Tod’s it is!
Artikel begint onder de advertentie

Zomer 2016 zijn sandalen een need! Sandalen zijn het fashionbeeld. Het maakt totaal niet uit welke, hoog, laag, stoer, als het maar sandalen zijn. With your perfect shoes you can dance your way through the summer! Ik ga dit ook doen! Ik ga dansend door de zomer op mijn Tod’s sandalen met hak.

Miriam2

Which sandals to wear

Je ziet ze deze zomer overal. Sla je slag in de uitverkoop, je kans van slagen is groot. De keuze is enorm. Er zijn oneindig veel soorten en stijlen. De plateaus zijn mijn favorite. De sandalletten zijn meestal sportief en geven je lengte. Platte sandaaltjes zijn de oplossing voor wie slippers onhandig vindt lopen. De gladiators zijn op en top fashionable voor de jonge meiden. De sandalen met een hoge hak gaan voor chic. De sleehak sandalen zorgen voor stabiliteit. De peeptoe’s zijn meer gesloten, alleen je dikke teen is hier te zien. De espadrilles hebben een geweven platform. Maak een keuze! Break out and join the sandals world.

Miriam3

When it’s sandal time

Zodra de temperatuur stijgt, gaan we voor sandalen. In maart steeg de temperatuur en kwamen de eerste exemplaren al uit de kast. Natuurlijk wil je ook weer niet te vroeg pieken, want kou en open schoenen matchen dan niet. Je ziet er dan niet fashionable uit, maar een beetje raar. But how early is to early? Dit is voor iedereen anders. Sommige lady’s vinden 16 graden een perfecte temperatuur om sandalen te dragen en andere gaan voor 24 graden of hoger. Een fashiontip bij lagere temperaturen is: draag panty’s. Bij sneeuw en regen, laat je sandalen thuis. Sandalen en blote voetjes is de beste match. Wear your beaties when it’s hot!

Miriam4

Love my new Tod’s

Mijn laatste nieuwe aanwinst zijn mijn Tod’s sandalen. Tod’s staat bekend voor de geweldige pasvorm. Hier ben ik het volledig mee eens. Tod’s gaat mee in het modebeeld en bied comfort. Good job, Tod’s! Met mijn Prada jurk en de Tod’s ben ik helemaal lady like. Mijn jurk is apart, maar mijn sandalen ook. Mijn schoenen hebben een geweldig design. De brede hak heeft een reliëf. De hak verspringt en heeft twee kleuren. Helemaal top! Mijn bruine Louis Vuitton tas en mijn Jimmy Choo zonnebril matchen perfect. I love to dance on my Tod’s through the summer!!

Summer love,
Sandals love!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *