Maastricht magazine >

 
tips

TopMobiel Maastricht is over the top!

TopMobiel Maastricht is over the top!

TopMobiel Maastricht is top en de TopMobiel Preview Night is over de top. Dit auto-evenement heeft een nieuwe naam: InterClassics Maastricht. InterClassics & TopMobiel heet nu InterClassics Maastricht. Maar ik noem het toch nog stiekem TopMobiel, omdat ik TopMobiel nu eenmaal TOP vind!

Beursconcept InterClassics Maastricht blijft onveranderd, ik ook

De naam van TopMobiel is veranderd, maar het concept van InterClassics blijft hetzelfde. Een hoog kwalitatieve autobeurs met de nodige aandacht voor aankleding en presentatie. Kijk, daar draag ik ook een steentje aan bij. Ik besteed op deze klassieke autobeurs ook aandacht aan mijn outfit. Dit grootste oldtimer-evenement laat iedereen stralen, zowel de auto’s als de gasten. Perfect concept daar hou ik wel van, stralen stralen en nog eens stralen!

Sergio Herman The Jane Mecc Maastricht

TopMobiel, de perfecte reünie!

TopMobiel is voor velen de perfecte reünie! Een reünie van auto’s en voor gasten. Bij binnenkomst begint de reünie al. We blijven handen schudden en komen geen stap verder. Zo leuk om iedereen weer te zien. Ons kent ons, in Maastricht en op deze TopMobiel Preview avond. Wie zien vrienden en de tijd is tekort om onze verhalen te delen. We zien de mooiste auto’s en de tijd is de kort om de auto’s de aandacht te geven die ze verdienen. We moeten aan tafel, nu al?!

The Jane op je buik schrijven

Sergio Herman is een Nederlands kok en restaurateur. Hij kwam al eerder op LovestoHAVE voorbij met Ferran Adria. Na zijn sluiting van het restaurant Oud Sluis in het Zeeuws-Vlaams Sluis, is hij sinds 2014 actief in The Jane in Antwerpen. Naast heel veel andere waarderingen in zijn loopbaan, heeft het restaurant Oud Sluis de hoogste waardering van drie Michelin-sterren gekregen. Nu is deze super kok in het Mecc om voor ons te koken op deze Preview avond. Zijn amuses hebben we al staande genuttigd, delicious! Nu gaan we onze tafel en stoel zoeken. Er is een tafelschikking en als ik geluk heb zit ik bij vrienden aan tafel. Ja hoor, zo gezellig! Deze tafels heeft Assicuro Private Insurance geregeld. Dankjewel Walter en Caroline voor deze gezellige tafel. We krijgen ondertussen brood en olie. Sergio staat op een verhoging samen met de presentatrice van deze avond. Wat is Sergio klein! Sergio wordt geïnterviewd, maar iedereen is nog bezig met de reünie en praat gewoon door. Gelukkig zit ik kort bij het interview en kijkt Sergio me even aan. Ja, ik luister netjes! Misschien kan ik dadelijk aan Sergio vragen, waarom wij geen plek krijgen bij The Jane in Antwerpen. Na een paar pogingen voor The Jane via de mail zijn we ermee gestopt, jammer. Daarom hebben Karl en ik vanavond de première van Sergio! Na lang wachten krijgen we eindelijk een klein voorgerecht en na heel lang wachten komt een super-super klein hoofdgerecht. Na nog langer wachten moeten we zelf het nagerecht halen. Karl (mijn man) heeft zo’n honger en haalt als eerste zijn nagerecht. Mij heeft hij natuurlijk vergeten, maar een andere tafel eer heeft voor mij het nagerecht meegenomen. Mijn buik rammelt, het nagerecht kan er makkelijk bij. Sergio is niet alleen klein, maar zijn gerechten ook. Kleine gerechten, maar wel lekker. Karl is niet zo blij met de gerechten. Ik denk dat ik The Jane in Antwerpen op mijn buik kan schrijven.

Minotti Maastricht

Een jurk van Oso en een bank van Minotti

Netwerken doen we allemaal deze avond, zonder pauze. Tussendoor spreekt de presentatrice over het goede doel van deze avond: het Toon Hermans huis Maastricht. Er komt een tombola voor het goede doel. Een groot bedrag gaat naar dit prachtige goede doel. Tussendoor blijft iedereen netwerken en de reünie gaat gewoon door. Het is soms moeilijk om op zo’n avond de gepaste aandacht te krijgen. Aan onze tafel zit een dame uit Noordwijk. Jacqueline werkt voor Noort Interieur als Business Manager en heeft een stand op deze beurs. Zij neemt me mee naar haar stand en ik plof op de Minotti bank. Dit is mijn ding, ik ben helemaal verliefd op Minotti! Ik maak van haar ook een foto, want zij draagt een prachtige jurk van Oso. Zij is dan ook de muze van Couturier Oso. Prachtige jurk Jacqueline, kan ik ook muze worden van Oso?

Oso dress

Mijn TopMobiel look is niet helemaal top

Mijn look op deze TopMobiel is niet helemaal volgens de regels. De dress-code is cocktail en die look hangt thuis. We hebben bij de ingang pas de kaarten gekregen en daar staat de dress-code op. Volgende keer van tevoren informeren, Miriam! Toch ben ik blij met mijn kleurrijke look. Mijn blauwe look brengt kleur bij alle andere donkere outfits. De blauwe rok van Marni en de blauwe Prada blazer creëren een mooi fashion beeld. De sokken van Humanoid maken de look nog fashionabler. De schoenen en tas van Prada passen er perfect erbij. De bloes van See by Chloé is verassend onder deze look. Deze nude kleur kan op alles en maakt elke look verrassend anders. Ik maak een laatste foto bij een auto. Waarom deze auto, de Excalibur? Hollywoodsterren hebben in deze auto gereden en nu sta ik er naast. Geen Hollywood outfit, maar een fashion oufit. Met gevulde goodybags gaan we weer naar huis. Een goodybag voor hem en een goodybag voor mij. Gelukkig zitten er ook nog twee entreekaarten in onze goodybag voor de volgende dag. Ik heb wel alle auto’s gezien, maar ook niet echt!

Join the TopMobiel,
Enjoy this car event!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *