Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Witte broek met tuxedo streep

Witte broek met tuxedo streep

In 2012 was de tuxedo jeans van Hudson, oftewel een skinny jeans met streep, je van het. Dit jaar is de streep er ook weer. Nu echter weer in een wat klassiekere vorm. Dit jaar namelijk in het zwart, op een witte broek. Hou ik zelf niet zo van witte broeken in het winterseizoen, brengt de tuxedo pants van 2013 daar misschien wel verandering in. Op chic met bijpassend jasje of gewoon met een simpele, zwarte turtleneck. Een goede aanvulling op je kerstgarderobe.

Artikel begint onder de advertentie

Ook leuk zijn de colour block broeken, voor zover je zwart en wit kleuren kunt noemen tenminste. Denk witte voorkant met een zwarte achterkant. Of linkerpijp in wit en rechterpijp in zwart. Echte eyecatchers met een grafisch karakter. Pantalons met pit.

 

 

 Jcrew  Tibi_pants etro-white-satincrepe-wideleg-pants-product-2-15460836-056671356_large_flex

Van links naar rechts: Capri van J.Crew, tuxedo pants met ritsjes onder aan de pijpen van Tibi, en met streep aan de voorkant van Etro.

Schermafbeelding 2013-12-12 om 16.48.40 Chloe_Resort2014 ProenzaSchouler_tuxedopants

Van links naar rechts: met onafgewerkte naad van Neil Barrett, wijd model uit de resort 2014 collectie van Chloé en half om half broek van Proenza Schouler.

Foto boven: witte tuxedo met zwarte accenten van Karl Lagerfeld.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Chloé. Verkoopadressen van Etro, Karl Lagerfeld, Proenza Schouler en Tibi vind je met behulp van de labelfinder rechtsboven. J.Crew vind je bij Net à Porter, Neil Barrett bij my-wardrobe.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *