Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Zomertrend: Slip in or slip out jurken

Zomertrend: Slip in or slip out jurken

Een satijnen nachtpon? Je zou het bijna denken. Lingerie is in deze zomer. Zo goed als we de pyjama in het straatbeeld zien terugkomen en de peignoir met franjes alweer bijna passé is, is het nu de beurt aan de slip dresses. Onbetaalbare niemandsdalletjes van te prachtige stoffen waar je in en uit slipt, zoals je ook met je nachtpon doet.

Artikel begint onder de advertentie

Om de pyjama trend kunnen we ondertussen niet meer heen. Nu is de volgende stap je nachtpon als jurk te dragen. Ondergoed functioneel? Dat lijkt het dus allang niet meer. Het heeft een ontwikkeling meegemaakt van functioneel naar fashion statement en lijkt nu het nieuwe normaal. Niemand schrikt er meer van als een popster in ondergoed het podium opwandelt en zelfs de ‘normale’ mens mixt met gemak met kledingstukken die voorheen enkel voor de slaapkamer bestemd waren. Het lijkt erop of alle modehuizen hier maar al te graag in meegaan. Dat alle modehuizen ontwerpen in de collectie hebben die hun inspiratie in ondergoed vinden.

De kracht van de slip in dress

De slip dress is misschien wel één van de meest erotische stukken. Why? De jurk verhult en is ondertussen alles onthullend. En je kunt er alle kanten mee op. Dat diner, die campingtrip. De slip jurk is fit!

Jurken boven van links naar rechts: Christopher Kane, Maiyet, Equipment en Saint Laurent. Allen te koop via Net à Porter. Natuurlijk zijn deze vier slip jurken prachtig. Maar een beetje shopper, kiest een non-designer exemplaar. Stuk goedkoper en zeker te vinden in prachtige stoffen. Die laatste is immers wel een must bij zo’n ponnetje.

Eerdere pyjama inspiratie

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *