Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Kimberley

Binnenkijken bij Kimberley

Even voorstellen

Mijn naam is Kimberley Kuiper van @homefreak.nl. Ik ben inmiddels (moet ik het echt hardop zeggen?!) 30 jaar oud en woon samen met mijn man Jim, zoon Jake (5 jaar) en dochter Jackie (4 jaar) in Waalwijk. We wonen al bijna 8 jaar in onze nieuwbouwwoning. Ik werk parttime als online marketeer bij een webwinkelketen en heb ook een eigen blog. Daarnaast ben ik graag aan het rommelen in huis. Ik hou er van om nieuwe hoekjes te creĆ«ren en vooral heel vaak spullen en meubels om te wisselen.

Huis & interieurstijl

Toen we 8 jaar geleden het huis kochten, hebben we deze casco op laten leveren. We konden alles helemaal naar wens inrichten. Echter wisten we nog helemaal niet zo goed wat onze stijl was. Inmiddels hebben we dus alles vervangen en hebben we echt onze eigen stijl gevonden. In ieder geval alles behalve dat grijze en saaie interieur dat we toentertijd kozen. We houden er van om veel dingen zelf te maken. Ik bedenk het dan en Jim maakt het. Ideaal team zo vind ik zelf! Ik denk dat ik mijn interieurstijl zou omschrijven als industrieel botanisch.

Mijn favoriete plek in huis

Ik heb eigenlijk meer favoriete plekjes in huis. Ik hou er van om na een lange dag heerlijk neer te ploffen op onze bank in de woonkamer, maar op de slaapkamer word ik altijd heel rustig (gelukkig maar want dat is de perfecte plek ervoor haha). Mijn lievelingskamer in huis is dan weer de slaapkamer van onze dochter Jackie. Ik hou van de monochroom uitstraling en de toch wel schattige items zoals het zelfgemaakte poppenhuis van een Kallax kastje.

Mijn tip

Mijn tip is vooral je eigen stijl te vinden. Probeer niet te veel mee te gaan met trends want die zijn vaak tijdelijk. Ga ook op zoek naar toffe shops die bij je stijl passen. Ik ben bijvoorbeeld echt gek op By-Boo. Ik kan bijna het hele assortiment kwijt in mijn interieur. Past er perfect bij! Daarnaast vind ik het leuk om kringloopwinkels af te struinen (goed voor je portemonnee en het milieu!) en shop ik graag bij kleine webshops online!

Lees ook…

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *