Maastricht magazine >

 
lifestyletip

De mooiste Instagram stranden van Nederland

De mooiste Instagram stranden van Nederland

De zomer is in volle gang en dus gaan we graag een dagje naar het strand. Ondertussen komen op Instagram nu ook de mooiste vakantiefoto’s voorbij. Maar wist je dat je ook in Nederland prachtige stranden hebt, waar je niet alleen heerlijk een dagje kunt relaxen maar die ook zeker Instagram waardig zijn? Hiervoor hoef je dus absoluut niet naar het buitenland! Zo kun je alsnog je eigen Instagram updaten met allerlei zomerse foto’s en de mooiste Instagram stranden. Dat allemaal in ons eigen kleine kikkerlandje, makkelijker kan niet toch?

1. Kijkduin

Op het strand van Kijkduin is genoeg te doen. Zo zijn er niet alleen veel leuke strandtenten, maar kun je er ook leren surfen of zelfs overnachten in een adembenemend strandhuisje. Vooral de strandhuisjes zien er ontzettend leuk uit, want door de kleine trappetjes en de mooie natuurtinten kun je hier de mooiste foto’s maken. Wel is het strand van Kijkduin vaak erg druk, dus mocht je in alle rust foto’s willen maken, kun je dat het beste in de ochtend of avond doen.

2. Texel

Voor de allermooiste stranden van Nederland ben je op de Waddeneilanden zeker aan het juiste adres. Je vindt hier kilometers aan hagelwitte zandstranden. De allermooiste vind ik de stranden van Texel. Ook hier is van alles te doen en heb je allerlei leuke kleedhokjes in verschillende kleuren. Daarnaast moet je ook zeker een wandeling maken in het natuurgebied, waarbij je vanzelf mooie plekjes tegenkomt, zoals de welbekende vuurtoren. Zeg maar hallo tegen die mooie Instagram foto!

3. Ouddorp

Met uitgestrekte duinen, de leukste strandtenten en de mooiste fietsroutes is Ouddorp ook zeker een plek die niet vergeten mag worden tussen alle Instagram stranden. Zelf woon ik hier al meerdere jaren en nog steeds ben ik helemaal verliefd op de mooie omgeving. Wat ik zelf een hele toffe plek vind om die ene mooie foto te maken is in de duinen met uitzicht op zee en een mooie zonsondergang op de achtergrond.

4. Zoutelande

Zoutelande is een erg populaire plek onder vakantiegangers en dat is natuurlijk niet voor niets. Ook hier vind je van alles en nog wat. Naast allerlei toffe activiteiten die je hier kunt doen, kun je hier ook heerlijk zwemmen. De zee loopt namelijk langzaam af, waardoor het heel lang ondiep blijft. Ook heeft het strand van Zoutelande een blauwe vlag gekregen en dat staat voor een schoon en hygiënisch strand. Super fijn!

Natuurlijk zijn er veel meer mooie stranden in Nederland en kun je bijna overal wel een mooie Instagram foto maken. Dus trek je mooiste bikini en zomer jurkje uit de kast en ga er lekker op uit. Moeite met het kopen van de juiste bikini? Eerder schreven wij al een blog met daarin tips om de juiste bikini te kiezen dat past bij jouw figuur.

Lees ook..

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *