Maastricht magazine >
skincare

De perfecte travel set van Abloom

De perfecte travel set van Abloom
Artikel begint onder de advertentie

Deze wil je. Super cadeautje om aan de kerstman te vragen. Voor jezelf kopen mag natuurlijk ook. Een essential voor wie regelmatig met enkel handbagage reist. Ook handig als je liever een extra shirtje meeneemt in je koffer in plaats van een loodzware toilettas vol overbodig grote verpakkingen. Nou ja, je kunt toch eigenlijk zelf wel verzinnen waarom een travel set vol gezichtsverzorging handig is? En als je dat dan vindt, dan wil je die hele fijne set van Abloom.

Ready for take-off met de travel set van Abloom

Ja, ik wissel zo nu en dan mijn producten. Ik ben even (of misschien wel voor eeuwig) weg van alle chemische, synthetische, exceptionele laboratorium smeerseltjes. Op dit moment is het puur natuur. Zo was en verzorg ik mijn haar met de shampoo en conditioner van Rahua. Ben ik grootgebruiker van de minerale foundation van Youngblood en gebruik ik als gezichtsverzorging al enige tijd overwegend de producten van Abloom. Een merk dat enkel met natuurlijke producten werkt en er een hele holistische filosofie op nahoudt. Nu is die filosofie leuk, maar het is vooral de extreem hoge dosering van de werkbare stoffen die mij aanspreekt.

Een hekel aan grote verpakkingen

Ik vond het reizen met de producten van Abloom echter nogal een gedoe. Helemaal toen ik wekelijk tussen Amsterdam en Maastricht verkaste. Eigenlijk sowieso met welke producten of merken ook een hekel aan al die grote verpakkingen. Maar nu is er de luxury travel set. En die bevat dus echt precies die producten die je hebben wilt. Dat lijkt misschien zo eenvoudig, maar het is volgens mij de eerste set die ik in volledigheid gebruik.

Travel Try Kit Abloom

De Try & Travel Kit

Mijn eerste ontmoeting met Abloom was de Try & Travel Kit aangevuld met enkele producten uit de reguliere lijn. Super kit om de producten te proberen. Ik kan je verzekeren dat de je volledig valt voor de enzyme peeling.

Zelf aanvullen met oogcrème

Enige wat in De Luxury Travel Set nog ontbreekt is de oogcrème. Maar laat die crème nu net een internationale prijskoe zijn. Dus die wil je sowieso en koop je dus gewoon los. Mijn ogen, of eigenlijk de huid daaromheen, verdragen zo goed als geen oogcrème. Deze dus wel.

In de set van vijf

Reiniger! Wat dacht je dan? Ben ik eigenlijk te lui voor spatten met water en grijp ik nogal makkelijk naar die fles Micellaire van Bioderma, dit product is zo fijn in het gebruik en doet zoveel voor je dat je er automatisch naartoe getrokken wordt. Dan een lotion om na een dag skiën, zomerzon of die lange vlucht je huid wat rust en extra voeding te bieden, dagcrème en nachtcrème. En ja, tuurlijk kan de magische olie van Abloom niet ontbreken. Wanneer je die olie mixt met de cleanser, heb je een 100% natuurlijk scheermiddel te pakken! Maar je zult ontdekken dat die olie op alle gebieden wonderen verricht.

Kopen en smeren maar

Je shopt de Luxury Travel Set en alle overige producten van Abloom online. Zie eerdere blogje over de producten van Abloom op LovestoHAVE voor meer informatie over de magische kracht van 100% natuurlijk. Koffer ondanks die travel set nog steeds te vol? Dan word je misschien wel blij van deze tips over perfecte drie paar schoenen op reis.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *