Maastricht magazine >
fashiontips

Casual denim look with Isabel Marant

Casual denim look with Isabel Marant

Heerlijk zo’n dagje in casual, jeans look. Vanmorgen wist ik, het wordt denim. Daarbij mijn wit-rode jeans broekje van Isabel Marant in de hoofdrol. Een trendsettend merk. Een brand met vrouwelijke en mannelijke elementen.

Artikel begint onder de advertentie

Miriam212

Mijn wit-rode Isabel Marant broek is van haar tweede lijn; Isabel Marant Etoile. Fashionable women wear Isabel Marant. Me too! Isabel Marant is cool!

En als we toch al in urban/bohémien sfeer zitten, dan gaan we ook voor een jeans bloes. Mijn spijkerbloes is van Hennes & Maurits. Ik laat de mouwen lang, want vandaag is het onverwacht frisjes. Heerlijk die drukkers bij zo’n spijkerbloes. Stoer, handig, snel open en los. Ik geniet van deze makkelijke look.

De blauwe kleur van de jeans bloes zet ik door in de tas en de schoenen. Blauw maakt de look nog frisser, net zoals het weer. De Prada bag draag ik crossover. Zo houden we de look nonchalant. De sneakers van Lanvin zijn warm en stoer.

Ik kan vandaag op pad met mijn casual look. Ik ben van top tot teen ‘ready’ voor het frisse weer. Isabel, you make my day!

Miriam311

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Isabel Marant. Gebruik de labelfinder rechtsboven voor verkooppunten van de overige brands. Alle looks van Miriam’s Thursday bekijken? Klik hier!

PS: Kennelijk kon mijn fotograaf het niet laten om zelf ook in de spotlights te staan! Een mysterieuse schaduw op de foto’s. Het zal de aantrekkingskracht van denim zijn. Don’t we all love it?

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *