Maastricht magazine >
fashion

Comfort en stijl met Hanky Panky

Comfort en stijl met Hanky Panky

Hanky Panky claimt ‘s wereld meest comfortabele string te zijn. Een string die volgens het merk geliefd is onder celebs. Een stukje ondergoed dat mij op het eerste gezicht een beetje doet denken aan de zogenaamde lingerie die je op de markt vindt. Al is het maar vanwege het felle kleurgebruik. Het tegendeel is echter waar. Want het Amerikaanse Hanky Panky maakt enkel gebruik van de beste materialen en heeft oog voor milieu en arbeidsomstandigheden. Aansluitend op de zorg op het milieu is groen favoriet. Ik besloot het merk te testen.

Artikel begint onder de advertentie

Ben ik fan van de kanten shorts van Wolford, besloot ik het vergelijkbare model van Hany Panky te proberen. Niet enkel omdat het merk qua prijs iets afsteekt, maar ook doordat de komst van de Nederlandse online lingerie webwinkel puurfem.nl mij nieuwsgierig maakt. Ben ik niet van het online shoppen, is deze webshop toch het eerste officiële Nederlandse verkooppunt van het merk. Niet dat het eigenlijk iets uitmaakt, maar kennelijk net het zetje dat ik nodig had om een stukje ondergoed gemaakt van meer dan 30 meter draad te testen.

Het resultaat? Met de shorts van Wolford is niets mis, maar Hanky Panky mag er zeker zijn. De belofte over comfort is alles behalve vals. De hele dag niet het idee gehad iets om mijn billen heen te hebben zitten dankzij pasvorm en materiaalgebruik. Ik mag dan wel geen celeb zijn, maar ik ben zeker net zo enthousiast!

Hanky Panky lace short Wolford lace short

Links de kanten short van Hanky Panky, rechts het broekje van Wolford

Je shopt Hanky Panky bij puurfem.nl. Scroll naar beneden voor een verkoopadres van Wolford.

Foto boven: de thong low rise van Hanky Panky

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *