Maastricht magazine >
fashion

In Shape and control met Wolford

In Shape and control met Wolford

Een scène om nooit te vergeten: Bridget Jones’s Diary waarin ze die grote corrigerende slip draagt. Herkenbaar voor iedere vrouw die wel eens kiest voor ondergoed dat afkleedt in plaats van sexy setjes waarin elk rolletje en bolletje zichtbaar is. Met Shape and control van Wolford hoef je je niet meer in de raarste posities te wringen. De Shape and control collectie bestaat uit figuurcorrigerende onder- en beenmode met een bijzondere verleidelijke look.

Artikel begint onder de advertentie

Voor elke outfit heeft Wolford een passend product, van cocktailjurkje tot mantelpakje van jeans tot yogapants. Speciaal voor vrouwen die graag zelfverzekerd en gracieus door het leven gaan. Door de rijke afwerking en de mooie details straalt de collectie luxe en stijl uit. Door exclusieve technieken en vormen geeft Shape and control van Wolford precies wat je verwacht. Een prachtfiguur en een verleidelijk gevoel.

Online eenvoudig te bestellen via de onlineshop van Wolford. Wil je Wolford passen, doe dit dan bij Wolford in Amersfoort, Amsterdam in de Beethovenstraat of in de P.C. Hooftstraat, Breda, Den Haag, ‘s-HertogenboschLaren, Maastricht, of Rotterdam

Wolford_body Wolford_body_zwart Wolford_body_huid

Perfectie in de ideale vorm. Fijne stringbody voor een optimaal lichaamssilhouet. Online hier verkrijgbaar.

Wolford_panty_02

De verborgen kracht van de Power Shape Tights. De perfecte panty met oush-up effect voor de billen en vormend effect op buik en heup tot in de dijstreek. Fluweelzacht gevoel en ondoorzichtige look in het beengedeelte. Online hier verkrijgbaar.

Wolford_panty3

Het ondoorzichtige, vormende broekdeel van de Lace-up Tights imiteert een korset en reikt tot onder de borst. Het sterkere materiaal vormt de heup, de buik en de taille optimaal. Onlinehier verkrijgbaar.

 

Wolford_String Wolford_stringtaille

Het stringbroekje van Wolford met extra hoge band en ondersteunende werking voor een slanke taille. Online hier verkrijgbaar.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *