Maastricht magazine >
fashiontips

Miriam in Antwerpen met Isabel Marant

Miriam in Antwerpen met Isabel Marant

Een dagje Antwerpen in mijn Isabel Marant coat. ’s Ochtends geeft de temperatuurmeter 5°C aan, brrr. Tijd voor een winterjas! Mijn Isabel Marant jas is een in-between coat. Geen zomerjas, maar ook geen winterjas. Wat nu? Ook al is het koud vandaag, Isabel Marant jij gaat mee!

Artikel begint onder de advertentie

Heerlijk zo’n dagje Antwerpen met een vriendin. We praten over van alles. Over de kou en de keuze van onze jassen voor vandaag. Eén ding is zeker, de wind is guur en ijskoud. We duiken bij aankomst meteen een brasserie in voor thee en koffie. Even opwarmen voor het echte werk begint: shoppen!

Miriam234

De zon gaat schijnen en mijn fotograaf/vriendin maakt buiten de eerste foto’s. Honderd meter verder ligt COS, yes. In Antwerpen zijn de winkels groot en daardoor overzichtelijk. Zo creëer je een heerlijk shop sfeertje voor de klanten. In de winkel gaan we ieder ons eigen weg en ik word opslag verliefd op de mooie truien. Er is ook nog een uitverkoophoek. Jippie, hier hangen nog leuke items. Voordat ik het weet beland ik in de paskamer. Hier krijg ik het uiteindelijk warm. Zo kan passen nog eens leuk zijn. Na een half uur sta ik buiten met twee tassen van COS. Follow me on instagram if you want to know what’s in the COS bags.

Eenmaal buiten maakt mijn fotografe weer foto’s. Inmiddels ben ik gewend aan mijn nieuwe Isabel Marant jasje. Deze coat schiet je zo makkelijk aan. Het model van deze jas is wijd. Zo kan er ook een dikke trui of blazer onder. Super makkelijk voor in de winter. Aan deze jas zit geen sluiting, dat is niet zo handig. De enig sluiting is een zwart lint. Met dit lint moet ik mijn jas dichtbinden. Een strik op de knoop en zo blijft de jas dicht. Uiteindelijk heeft het wel een echte stoere look. Alleen het lint nooit verliezen, Miriam!

Miriam332

Het blijft de hele dag koud. Na mijn shop-ding bij COS ben ik klaar voor vandaag. Mijn vriendin heeft nu nog wat winkels te gaan. Maar ook zij slaagt en heeft haar tassen gevuld met trendy kleding. Tussendoor lunchen we en tenslotte eten we ’s avonds ook nog wat. Tegen 8-en lopen we naar de auto. Inmiddels is het nog kouder. We stappen flink door. Mijn dikke sjaal van Twin-Set redt me. De dikke sokken van mijn man houden mijn voetjes lekker warm. Met mijn boots van Salvatore Ferragamo maak ik snelle stappen. De wintertas van Marni is niet zwaar, een heerlijk lichtgewicht.

Eenmaal in de auto gaat de stoelverwarming aan, wat een genot. We zijn wat stiller dan op de heenreis en genieten na van onze mooie, koude shopdag in Antwerpen.

I love Antwerpen,
I love Isabel Marant,
But the most, I love my friend

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Isabel Marant.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *