Maastricht magazine >
fashiontips

M’s Thursday: Work-out in denim style

M’s Thursday: Work-out in denim style

De weergoden zijn ons goed gezind. Werk aan de winkel! Het terras heeft een wasbeurt nodig. In denim outfit ga ik aan de slag. Als een Ghost Buster in jeans en met stoomcleaner kom ik in actie. Een outfit die een stootje hebben kan. Deze denim combinatie is perfect!

Artikel begint onder de advertentie

Miriam236

Ghost buster in denim

Als een Ghost Buster maak ik mijn terras schoon. Zo’n stoomcleaner heeft kracht. Mijn denim look heeft ook power, denim power! Voordat het spektakel losbarst deel ik eerst mijn look. Van top tot teen in spijkerstof. Spijkerstof is onverwoestbaar en tijdloos. Voor jong en oud! Behalve de spijkerbroek is bijna ieder kledingstuk in spijkerstof te krijgen. Vandaag heb ik twee spijkerstof kledingstukken aan. Best veel, maar een echte ‘clean buster’ kan deze look aan.

Miriam335

Jasje van Isabel Marant uit 4 soorten denim

Mijn jasje van Isabel Marant is gemaakt van 4 verschillende soorten spijkerstof. Dit is iets moeilijker te combineren. Ik pak een stapel spijkerbroeken uit de kast. Even matchen welke jeans het best erbij past. We maken er een spijkerpak van en zo krijgt de look een rustige uitstraling. Isabel Marant heeft weer een lint gebruikt als riem (zie ook mijn blog shoppen in Antwerpen in coat van Isabel Marent). Mijn patchwork jas heeft grote haken aan de voorkant waardoor de sluiting dicht kan. De brede mouwen, de lengte, de haken, patchwork, het lint en het model (oversized) zijn allemaal punten waarop mijn jas afwijkt van het klassieke spijkerjasje. Zo blij met mijn briljante vriendin Isabel.

Miriam412

Denim is altijd goed

Laat het nu een broek, rok, bloes of jas zijn, een kledingstuk van spijkerstof is altijd goed. De spijkerbroek zal hiervan het meest gedragen kledingstuk zijn. De jeanswereld is groot en heeft vele modellen en teveel brands. Mijn jeans is een boyfriend model van Patrizia Pepe. Een overheerlijke jeans van zachte kwaliteit en bovendien stoer. Het is een used crashed jeans die voor het wassen is stuk gemaakt. Geloof het of niet, ik heb er voor betaald.

Miriam51

De Laurel blouse geeft mijn look style

Mijn Laurel bloesje en de schoenen maken de look netter. Alhoewel deze het spektakel niet zullen overleven. De Ray-Ban zonnebril laat het blauw van het water en de lucht schitteren. Nu sluit ik mijn fashion verhaaltje en maak plaats voor het echte werk. Go go Ghost Buster, go go Clean Buster!

Denim is the limit!
Blue gives the spirit!

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Isabel Marant. Gebruik de labelfinder rechtsboven voor het vinden van overige in de tekst genoemde labels.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *