Maastricht magazine >
musthaves

24/7 broekje van Adriano Goldschmied

24/7 broekje van Adriano Goldschmied
Artikel begint onder de advertentie

Sinds zaterdagavond woon ik in mijn nieuwe, zwarte skinny van Adriano Goldschmied. Ik kocht de broek in de eerste plaats omdat mijn gecoate 7 zo goed als tot op de draad versleten is. Daarbij de wetenschap dat een zwarte slimfit een 24/7 redder in nood is. En dat je er geen nood voor hoeft te hebben om ‘m te dragen. Ondertussen heb ik de zwarte skinny alweer 4 dagen aan. En heb ik zeker twee keer zo vaak de vraag gehoord van welk merk de broek is. Tijd dus om het geheim te delen. Zodat iedereen nu weet waar de blijheid van dat broekje in super stretch met lichte shine look te shoppen.

Wat is een 24/7 broekje?

Een 24/7 jeans zit in de eerste plaats heerlijk. Zo eentje die je niet meteen bij thuiskomst verwisselt voor een jogging. Dat is immers een vereiste om ‘m ook 24/7 te willen dragen. Maar om ‘m 24/7 te dragen, dient ie natuurlijk ook wel dag, avond en nacht aan te kunnen. Zegt het genoeg als ik meld dat ik de broek zaterdag aanhad naar Le Garage (zie ook blogje ‘Ken je klassiekers’)? Dat de skinny ook de champagne in de bar van het Conservatorium Hotel (waar we per ongeluk nog even op de weg naar huis indoken) aankan? Dat de Adriano Goldschmied jeans genoot van de wandeling in het Vondelpark, het aanmoedigen van de marathon lopers en de nazit bij George op zondag? Dat de broek al even makkelijk dienst deed tijdens een meeting gisteren met aansluitend een verjaardag van vriendin bij Sjiek? En dat ik ook vandaag in mijn zwarte, shiny broek mijn geld heb verdient? En hoewel ik er naar uitkijk om zo op de bank te ploffen (met die skinny), kan ik er ook zomaar nog voor kiezen om de stad in te wandelen. In dat geval gooi ik mijn jasje uit en ram ik een paar Jimmy Choo’s aan. Hoe makkelijk wil je het hebben?!

Wat maakt het Adriano Goldschmied exemplaar uniek?

The Leatherette Legging Ankle, zoals Adriano Goldschmied het 24/7 broekje noemt, heeft een perfecte pasvorm. De band zit precies op goede hoogte. Doet daarmee iets voor je taille en buik. Daarbij dan ook nog de kwaliteit om je billen te boosten (dat schat ik gezien de ogen van mijn lief op mijn achterwerk althans zo in). Dan heeft de broek een perfecte lengte en snit om met sneakers, laarsjes of pumps te combineren. Daar komt dus bij dat die broek echt heerlijk zit. Zou er werkelijk 12 uur mee in vliegtuig kunnen zitten. En dan zorgt de shine voor een luxe uitstraling bij avondje uit, voor rock-‘n-roll gevoel bij een dansje, laat een geklede indruk achter op zakelijk gebied en is vlot en vrolijk om de hond in uit te laten. Springt die laatste tegen je op? Dan niet getreurd. Dankzij de lichte coating ziet mijn jeans er na 4 dagen nog crispy uit. Hoewel ie dan toch vanavond de was induikt. Al is het maar om mezelf te verplichten ook weer eens een rokje te dragen voor de blij.

Ja, jij wil die broek ook!

Wil jij die skinny, zwarte, licht gecoate, shiny, stretch-like legging jeans ook (ja, dat wil je). Scroll dan naar beneden voor verkoopadressen van Adriano Goldschmied (AG Jeans). En nee, dit bericht is geen sponsoring. Ik heb de jeans zelf betaald. Wist je dat er überhaupt geen dingen op LovestoHAVE voorbij komen die ik zelf niet omarm? Of ik het wil hebben en houden is het startpunt. Dat ik er dan zo nu en dan iets mee verdien, is enkel blij!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *