Maastricht magazine >
musthaves

Dag 3: 20x je hoge laarzen ophijsen

Dag 3: 20x je hoge laarzen ophijsen
Artikel begint onder de advertentie

Dag 3 is aangebroken. Inmiddels ben ik het dragen van rokjes een beetje zat. Normaal draag ik vaak jeans of een broek, maar ik heb nog niet het perfecte paar gevonden die strak genoeg is zodat hij mooi in m’n hoge laarzen past.

20x hijsen? Laat maar zakken!

Vandaag dus maar in lekkere zachte en glimmende legging en met oversized trui! Het nadeel van mijn shiny legging is wel dat mijn laarzen een stuk sneller naar beneden glijden. Na 20 keer hijsen ben ik het zat en laat ik ze maar wat lager hangen. Zolang ze over m’n knie blijven vind ik het prima vandaag!

hoge laarzen groningen

Shoppen in Groningen

We zijn gaan shoppen in het mooie Groningen, waar ik minstens 10 jaar niet ben geweest! Ik was alle prachtige gebouwen en huizen allang vergeten. Maar ze zijn perfect voor een kleine fotoshoot om mijn outfit te showen!

Hebberig bij outlet TK Maxx

De missie van vandaag is mijn favoriete outlet TK Maxx. Als je hier nog nooit bent geweest kan ik het zeker aanraden! Toen ik voorheen in Engeland woonde kon ik uren, wat zeg ik, dagenlang rondzwerven in deze enorme winkel. Ze hebben hier echt van alles en nog wat! Kleding, tassen, stoelen, onwijs gave decoratie van schedels tot buddha’s en niet geheel onbelangrijk: truien voor mijn hondje! 3 uur later hebben we een enorme mand vol en wel 40 items gepast. Je wordt echt enorm hebberig van die outlet prijzen! Gelukkig houden we het bij 1 tasje met z’n 3en. Maar wat zijn we blij met onze aanwinsten!

week op rij Fabienne

Dag hoge laarzen, ik kijk uit naar m’n gympjes

En m’n laarzen? Die hebben weer een dag wandelen en shoppen overleeft! Al moet ik toegeven dat ik er stiekem wel naar uitkijk om m’n comfy gympjes weer aan te trekken over een paar dagen.

Zie ook dag 1 van week op rij: Overknee boots van & Other Stories. En dag 2 op die overknee laarzen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *