Maastricht magazine >
musthaves

De slipper met dat bontje? Die blijft!

De slipper met dat bontje? Die blijft!
Artikel begint onder de advertentie

De Princetown van Gucci loopt nu alweer een paar jaar mee. Eerst nog voorzichtig aan de voeten van de fashionbloggers tijdens de shows, nu zie je ‘m in vele varianten langswandelen op straat. De slipper is zelfs zo ingebed, dat deze afgelopen zomer min of meer gemeengoed was bij bijna elk groot modehuis. Ondertussen heeft ook de Adidas badslipper het ver geschopt. Sterker nog, dit model is werkelijk door elk wannabee merk gekopieerd. Waar mijn dochter en ik een paar jaar geleden nog werden uitgelachen en verbaasde blikken opriepen bij het dragen van onze Adilettes met paardenhaar, was de badslipper met bont deze zomer big love.

Shearling slipper van Rosetta Gety, ook in het zwart verkrijgbaar
Shearling slipper van Rosetta Gety, ook in het zwart verkrijgbaar
Kerenn shearling slides van Chloé
Kerenn shearling slides van Chloé

Na-zomeren met een bonte slipper

Was bont deze zomer voor de Adilette badslipper en de slipper à la de Princetwon van Gucci een optie, dit najaar lijkt een slipper zonder dosis shearling een no-go. En ja, je mag deze gerust ook met je sokken dragen. De sok in je sandaal is nog lang niet weg uit het modebeeld. Sterker nog, we zien ook de soklaarzen veelvuldig opduiken. Dus met zo’n slipper met bont en een sok combineer jij 1-2-3 twee modetrends.

Slipper met bont van ATP Atelier
Slipper met bont van ATP Atelier

Slippers shoppen

Alle slippers in dit bericht shop je bij Net à Porter. Scroll naar beneden voor verkoopadressen van de Gucci Princetown slipper (zie foto boven). Zelf shoppen we trouwens liever een faux-fur exemplaar. Ieder zijn/haar ding, maar neem het mee ter inspiratie…

Mr Bigfoot van Prada
Mr Bigfoot van Prada

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *