Maastricht magazine >
tips

Me en Mr Owens, we’ve got a thing going on

Me en Mr Owens, we’ve got a thing going on
Artikel begint onder de advertentie

Owens? Rick Owens! Een fashion designer uit Amerika. Zijn collecties zijn geliefd bij de ondergrondse glam rock en grunge gemeenschappen. Eigenlijk niet zo mijn wereld, maar toch raakt Rick Owens ook mij. Na een robbertje vechten met mijn garderobe zijn Rick en ik een match. Rick en ik op missie!

Rick Owens fashion

De fashionwereld van Rick Owens

De mode van de designer uit Los Angeles is brutaal en heeft een portie gothic. De ondergrondse modewereld waardeert zijn nauwsluitende leren jassen en ‘destroyed’ jersey stof. Zijn lijn is opgericht in 1994 en is vernoemd naar de designer himself. Binnen de mode-industrie valt hij op vanwege de mix van gothic mode met een couturelike verfijning. In 2001 verhuist hij van Italië naar Parijs, waar zijn partner Michèle lamy woont. Zijn collectie is cool en hij ook. Zijn collectie is zelfs een beetje vreemd. Hij ontwerpt asymmetrische tunieken, harem shorts en broeken, langwerpige t-shirts. Soms lijken de mannen net op futuristische priesters. Zo herken je hem ook in zijn lange gewaden. Een beetje vreemd, maar toch fashion. Rick wordt in november 54 jaar en ik ben 55 jaar. Rick en ik! Een beetje vreemd, maar toch…

Rick Owens broek

Rick Owens fashion people

Je herkent Rick Owens fashion people op straat. Zij zijn net zo cool als de designer. De trouwe fans zijn meestal helemaal gekleed in Rick Owens. Het is een aparte, comfortabele stijl. De stoffen zijn verslavend mooi en de kledingstukken zijn verfijnd. Alles is met elkaar te combineren, geweldig. Toch ga ik voor de mix, want voor mij is dan toch het Rick Owens gehalte te hoog. Zo leuk om je eigen stijl te creëren. Rick en ik gaan goed samen. Hij de gothic boy en ik de fashion girl, super match!

rick owens harembroek

Rick en ik

Rick en ik zijn een super match. Op het eerste oog zou je dat niet denken. Gelukkig durf ik op modegebied een beetje meer. Zo kan ik deze super match maken. Mijn harembroek van Rick Owens is ruig. De stof is stroef, stijf en crunched. Deze broek heb ik ook al eens gedragen op mijn vakantie in Mikonos (zie eerdere post). In Mikonos heb ik de broek casual gedragen. Vandaag draag ik mijn Rick Owens broek fashion. De kleurencombinatie geel en ‘mustard’ is helemaal te gek. Deze kleuren combinatie is echt een aanrader. De gele Atos Lombardini blouse is een fijne zijde blouse en matched bij mijn Zara schoenen. De Marc by Marc Jacobs tas heeft dezelfde kleur als de broek. Mijn look is in balans. Nog even tutten met mijn Jimmy Choo zonnebril en mijn oorbellen. Zo Rick, this is it!

Rick en ik zijn een match
Rick en jij ook?
Gewoon doen 😉

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *