Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Zomer accessoire: de zijden tuxedo shawl

Zomer accessoire: de zijden tuxedo shawl

Deze wil je. De tuxedo silk scarf ofwel de zijden smoking shawl. Zegt men dat een accessoire een bijkomend, niet-noodzakelijk, iets is. Denk ik daar heel anders over. Ik ben verliefd op deze zomer beauty. Vind het een grote noodzaak om de tuxedo shawl te hebben! Bijkomend iets?! Essentieel noem ik het.

Artikel begint onder de advertentie

Mijn favoriet de smalle, zijden shawls van Zadig & Voltaire. Ik kan me echter ook heel goed voorstellen dat jij meer een fringe persoon bent en dat je die van shawl (of zeg jij liever sjaal) van Gucci wil. Die wilde ik namelijk zelf eerst ook, tot ik die van Zadig & Voltaire op het vliegveld in Geneve tegenkwam. Ben nu eenmaal dol op shoppen om het wachten te doden. En hou van dat romantische stoere dat Zadig & Voltaire ademt.

tuxedo scarves

Zijden tuxedo shawls van Gucci, Lanvin en Zadig & Voltaire


De zijden, fringe shawl van Gucci is van Net à Porter. De Lanvin shawl vind je daar ook. De Zadig & Voltaire vind je hier in verschillende kleuren.

Scroll naar benenden voor Lanvin verkoopadressen in het eggie zoals Kiki Niesten en PL-Line in Maastricht. Gebruik de labelfinder voor meer informatie over en verkoopadressen van Lanvin en Zadig & Voltaire.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *