Maastricht magazine >
food-and-drinks

Gucci Café in outlet The Mall Firenze

Gucci Café in outlet The Mall Firenze

In 2011 schreef ik een blog over The Mall en alle overige bekende outlets in Europa. Over hoe ik The Mall, het designers outletwalhalla bij Florence, heb zien uitgroeien. Sinds 2011 was ik niet meer bij The Mall geweest. Afgelopen week constateerde ik het Italiaanse designers outletcentrum nog steeds in ontwikkeling is. Teveel vierkante meters Prada en een mega Gucci met on top een Gucci Café als blikvanger.

Artikel begint onder de advertentie

IMG_5696 11

Het Gucci Café telt drie uitgiftepunten: warme keuken met pasta’s, koude keuken met crostini’s en salades en als derde een patisseriebar met veel calorieën

Voorheen lag de Prada outlet op zo’n half uurtje rijden van The Mall. Mijn dochter noemt de nieuwe Prada winkel een Asian invasion. Het is geen understatement. Rijen dik staan Chinezen, Japanners en Thailanders te wachten voor de kassa om vervolgens tassen, portemonnees en accessoires zorgvuldig één voor één te checken en de BTW-papieren voor customs. En Prada is slim. Ze weten dat ze het van de Aziatische markt moeten hebben. En dus is er geen fast lane voor Europeanen. Pff! Best wel irri!

IMG_5694 1Ook nieuw is Gucci. Ooit waren ze gevestigd in het allereerste pand in dat lieflijke kleine straatje waar het allemaal begon. Nu zijn ze verhuisd naar overkant. Ik schat naar een oppervlakte die zeker 10x zo groot is. Met on top op de Gucci outlet store een Gucci Café. Het Gucci Café doet eigenlijk nog het meest denken aan La Place, maar dan net iets hipper en heeft een top dakterras met uitzicht op het Toscaanse landschap en ja, ook op de bussen met hordes Aziatische outlet toeristen.

IMG_5690

IMG_5706 11

Gucci Café dakterras met uitzicht over de Toscaanse heuvels

Scroll naar beneden voor Gucci-verkoopadressen in Nederland.

Foto boven: Gucci outlet store in The Mall bij Firenze

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *