Maastricht magazine >

 
lifestyletip

De mooiste Instagram poses

De mooiste Instagram poses

Weet je soms niet meer hoe je het beste op de foto kan staan? De meeste zullen het namelijk vast wel herkennen dat je vaak dezelfde pose gebruikt voor een foto, maar hier wordt je Instagram feed toch een beetje eentonig door. Er zijn veel meer poses die je kunt gebruiken voor die ene perfecte Instagram foto. Om jullie wat inspiratie te kunnen geven hebben wij de mooiste Instagram poses voor jullie opgezocht. Trek je mooiste outfit maar uit de kast en ga aan de slag.

1. From behind

Deze pose werkt heel goed als je midden in een mooie omgeving staat. Een foto terwijl je omgedraaid staat is namelijk net zo leuk. Met een toffe outfit en een mooie haarlook zit je al goed. Deze foto is vooral ideaal als je make-up vandaag een keer wat minder zit.

2. Casually sitting

Een foto waarbij je zit kun je gemakkelijk mooier maken door je armen tussen de benen neer te zetten. Hierdoor krijgt je lijf een hele mooie houding waardoor je met weinig moeite toch die ene mooie foto kunt maken. Vooral erg leuk met een mooie achtergrond!

3. Drinking coffee

Een andere pose die zeker niet mag ontbreken in de mooiste Instagram poses, is het ‘drinken’ van koffie of thee. Of je nu zit bij een leuk terrasje of je loopt over straat, het kan allemaal. Tegenwoordig zijn er heel veel leuke restaurantjes die prachtige bekers verkopen. Dit maakt je foto natuurlijk nog leuker.

4. Squat baby

Deze pose werkt vooral heel goed als je hele toffe schoenen aan hebt getrokken. Ga schuin op je hurken zitten met een voet naar voren. Laat daarnaast degene die de foto maakt ook laag op de grond zitten. Hierdoor zal de foto nog mooier worden door deze lage positie.

5. Looking away

Een foto waarbij je wegkijkt lukt bijna altijd super goed. Het geeft vaak een leuk effect aan de foto, waar je helemaal niet veel moeite voor hoeft te doen. Deze pose kun je werkelijk waar overal gebruiken en is vooral heel erg fijn als je geen zin hebt om veel tijd in die ene perfecte foto te steken.

Natuurlijk zijn er nog veel meer poses die je kunt gebruiken om een mooie Instagram foto te maken. Daarnaast is de plek waar je de foto maakt ook nog heel belangrijk. Zo heeft bijvoorbeeld Amsterdam hele mooie Instagram hotspots.

Onthoud dat je prachtig bent zoals je bent. Je hoeft niet perfect te zijn!

Lees ook…

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *