Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Kringloopkoopjes november 2019

Kringloopkoopjes november 2019

We begonnen het eerste weekend van november al goed. Op zaterdagavond 2 november was er namelijk een shoppingnight en vintage veiling bij kringloop CYAN in Heerhugowaard.

Een heus kringloop feestje, met hapjes en drankjes tijdens het struinen. Er stond zelfs een poffertjes kraam bij de entree, waar je gratis een portie poffertjes kreeg. Leuk idee en goed geregeld.

Het assortiment accessoires bestond uit oude en nieuwe items voor leuke prijsjes.
Ik heb ze laten staan, maar deze grote manden waren maar €5,95.
Nieuwe gereedschapskisten voor €8,50
Ik kocht begin vorig jaar een oude kist die ik groen verfde en met decoratie op tafel zette.
Ook deze leuke schilderijtjes heb ik laten staan. Met moeite, dat dan weer wel, ze waren maar €2,- per stuk.
Mooie overzichtelijke boekenafdeling!

Na een snelle blik op de items voor de veiling besloot ik ons niet in te schrijven. Maar we zijn wel even gebleven tijdens de veiling. De items die onder de hamer kwamen gingen voor leuke prijsjes weg. Echt een fractie van de prijs die je handelaren wel eens op rommelmarkten ziet vragen. Voor de bieders dus echt de moeite waard.

Onze shoppingnight aankopen. Blikken en schep voor waspoeder, een mini houten olifant als sleutelhanger en wat decoratie.

Zondag was een beetje een rommeldagje, maar we wilden toch even kijken bij de kerstmarkt van de plaatselijke kringloop.

Dat we aankwamen zagen we al dat veel meer mensen dat idee hadden opgevat. Wat was het druk, echt bizar. En wat een hoop spullen… Volgens mij moet het magazijn het hele jaar vol staan met al dat kerstspul, gezien de royale hoeveelheid in de winkel. Ik was gewoon in shock denk ik, want een foto als bewijs dat een gemiddeld tuincentrum nog jaloers kan zijn op het aantal kerstartikelen heb ik niet eens gemaakt.

Een rondje kerstshoppen bij Noppes in Grootebroek.

Ik bracht voor de verhuizing bijna al onze kerstspullen naar de kringloop. Waaronder ook de kerstboom en decoratie van onze zoon. Omdat hij daar niet zo blij mee was kochten we toch weer een boompje en wat ballen, slingers en houten mini poppetjes voor in zijn boom.

Helaas een wat crappy foto omdat ik van donker tot donker werk, maar met een glas in de balk heb ik een uniek windlicht staan.

Voor onszelf kocht ik een gouden kerstman, een engel voor een theelichtje en een boom van dennenappels. De dennenappelboom zal ik nog wel even met een kwast of spuitbus te lijf gaan, zodat hij hier beter bij de rest past.

Deze items kochten we bij Dorcas in Andijk en Noppes in Grootebroek

Meestal bezoeken we een kringloop als we tijd vrij hebben, maar omdat Dorcas Andijk vrij beperkte openingstijden heeft, moeten we echt echt tijd vrij maken voor een bezoekje. Gelukkig is deze kringloop sinds onze verhuizing een stuk dichterbij, wat het dan al weer makkelijker maakt. Noppes Grootebroek pakten we op de terugweg nog even mee.

Erg blij ben ik met mijn nieuwe (echt nieuwe) tas, waar ik al mijn zooi voor naar mijn werk zo in kan mikken. De Canvas poster die ook nog helemaal nieuw in de verpakking zat, die hangt alvast in de tuin onder een afdakje. En toch, stiekem nog wat extra kerst decoratie, wie weet gaan we dit jaar helemaal los met kerst!

Je ziet het vast volgende maand terug in mijn blog van december.

Lees ook…

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *