Maastricht magazine >
musthaves

De Gucci sokken van je vent? Om te hebben!

De Gucci sokken van je vent? Om te hebben!
Artikel begint onder de advertentie

Tegenwoordig duik ik wat vaker in de kledingkast van mijn man Karl. Verschillende items van Karl zijn al definitief in mijn garderobe beland. Vandaar dat Karl zegt: ‘Als ik ze wel maar terug krijg!’, wanneer ik hem vraag of ik zijn Gucci sokken mag lenen. Haha Karl, dat kan ik je nu nog even niet beloven. In ieder geval beginnen we eerst met lenen en dan zien we verder.

Miriam Gucci

Sharing is caring, ook in sokkenland

In ieder kast zijn er wel spulletjes die nauwelijks het daglicht zien. Dat is toch eeuwig zonde? Zo heeft Karl ook spullen in zijn kast die kriebelen, niet lekker zitten, kleur niet van bevalt of gewoon in de vergeethoek komen. Mannen nemen toch steeds dezelfde spulletjes uit de kast en de oudere items worden vergeten. Jammer van al die mooie kledingstukken en accessoires, toch?! Ik ga dan voor: sharing is caring! Sowieso deel ik met Karl al tien jaar lang de sokken. Bij ons is het altijd sokkenoorlog geweest, welke zijn van wie? Oplossing! Mijn sokken zijn naar Rachelle, mijn dochter, gegaan en ik deel met Karl de sokken. De sokken van Karl gaan altijd de droger in en krimpen. Zo passen de sokken van Karl ook mij, perfect en makkelijk. Ook heb ik mezelf een horloge van Karl toegeëigend. En horloge met een grote klok, helemaal hot! Een nieuwe bandje en ik heb er een nieuw, stoer horloge bij. Karl even wat minder blij, want opeens vond hij zijn horloge ook weer leuk. Jammer dan, nu zit mijn bandje aan de klok! Tenslotte zijn de hemden van Karl aan de beurt. Het zijn de hemden met strepen die Karl laat hangen in de kast. Hij kiest altijd voor uni kleuren. De laatste hemden die ik mijzelf uit zijn kast cadeau heb gedaan, zijn de Gucci hemden. De strepen heren overhemden van Gucci zijn getailleerd en passen mij perfect. Ik draag ze zó graag. Oversized, helemaal mijn ding. Wil je de Gucci overhemden in actie zien? Follow me on Instagram.

rok malene birger

De Gucci Garden collectie is hot

Zoals jullie weten, ben ik al een tijdje op en top een Gucci-fan (zie ook eerdere blogje over Gucci). Zomer 2016 is bij Gucci de Gucci Garden collectie gelanceerd. De flora en fauna in deze spring/summer collectie, designed by Allessandro Michelle, heeft een natuurvriendelijk patroon. Uni kleuren zijn vroeger mijn ding geweest, net zoals Karl. Dankzij Gucci is mijn kleding nu meer gaan leven. Kleurrijke patronen verrassen mijn outfits. Spelen met kleuren en patronen is fun. Dieren en bloemen/planten patronen zijn helemaal hip. Ondanks de dierentuin van Gucci blijft er toch een balans in zijn mode. De beroemde blauw/groen/rode strepen komen meestal terug in zijn outfits. Dit geeft rust, balans en vertrouwen. Afgelopen zomer heeft Karl voor zijn verjaardag Gucci sokken met strepen gekregen van de kinderen. Het zijn de mooiste sokken uit Karl zijn sokken-collectie. De Gucci sokken zijn van dikke kwaliteit en hebben blauw/rode strepen. Nu is het winter en kan hij eindelijk zijn mooie sokken aan. Haha, en ik ook!

Gucci tas Gucci sokken

Brengt de kerstman ook Gucci sokken?

De Gucci sokken van Karl zijn vanaf de zomer al in mijn gedachte. De sokken zijn een lange tijd al een inspiratie bron voor mij. Vandaag kom ik in actie met de Gucci sokken en haar strepen. Het is koud en daarom trek ik eerst mijn blauwe Wolford panty aan. Het moment voor de sokken is aangebroken. De droger heeft zijn werk gedaan, want de sokken zijn ietwat gekrompen en passen. Mijn voeten omarmen deze warme, nieuwe sokken. Daar kan geen laars tegen aan. Ik krijg vandaag geen koude voeten. OMG, deze sokken zal Karl nooit aan mij gaan geven. Mijn leren overslagrok van by Malene Birger past perfect bij de sokken. De strepen van de sokken zijn net te zien. De sokken gaan in de Jil Sander sandalen, de trend deze winter. Het vestje van Patrizia Pepe heeft blauwe glitters. De strik en de glitters zijn alvast een knipoog naar de feestdagen. Mijn Gucci tas met de strepen riem kan niet achterblijven bij deze outfit. De blauwe Tom Ford bril heeft vandaag ook zijn plek gevonden. Ik trotseer de kou voor een paar mooie foto’s. Karl maakt deze keer de foto’s en zegt nog eens duidelijk: ‘Die sokken zijn wel van mij, hè Miriam!” Oké , dat gaat hem niet worden. Dan wacht ik toch op de kerstman. Hij leest ook vast LovestoHAVE en zal zeker ook mijn stuk lezen!

Gucci sokken zijn in,
Kerstman pak ze maar in!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *