Maastricht magazine >
tips

Zwart-wit jubileum Mobiliteitsgroep Hensgens

Zwart-wit jubileum Mobiliteitsgroep Hensgens
Artikel begint onder de advertentie

Afgelopen weekend kon ik eindelijk voor de tweede keer mijn Valentino jurk uit de kast halen. En wel voor ons 60 jaar jubileum event in Nieuwstadt en Maastricht. Onze twee, gerestylde bedrijven zijn nu helemaal hip en trendy. Zwart-wit de kleuren van het interieur en kijk mij nou! Dan ga ik toch ook in zwart-wit, helemaal in Hensgens style!

beluga loves you

Trots op mijn mannen en Mobiliteitsgroep Hensgens

Een 60 jaar jubileumfeest vieren en nog steeds bij de tijd zijn als autobedrijf is een prestatie. Meestal worden familiebedrijven overgenomen door grotere concerns, maar ons bedrijf is en blijft een familiebedrijf. Mijn zoon Carlo is de derde generatie. Mede dankzij hem zijn we helemaal bij de tijd! Hij straalt alles uit om onze bedrijven naar een nóg hoger level te brengen. Mijn man, Karl Hensgens, is de tweede generatie. Hij werkt al meer dan dertig jaar in het bedrijf. Zijn inzet en kracht heeft geresulteerd in twee gezonde autobedrijven. Carlo en Karl vullen elkaar aan en samen zijn ze een kanon. Ik geniet ervan hoe goed vader en zoon samenwerken. Op de achtergrond steun ik ze. Soms verlegt zich dat naar de voorgrond. Meestal wanneer er creativiteit aan te pas komt. Zoals het organiseren van het 60 jarig jubileum van Mobiliteitsgroep Hensgens. Hoe heerlijk als het geluid van ratelende, creatieve hersens je wakker houdt. Zo creëer ik de mooiste creaties op modegebied, voor het interieur en als het op een feestje aankomt. Let’s have a party!

Jubileum Mobiliteitsgroep Hensgens

Feestje met Boels, Hans van Wolde en Shake and Serve

Bij een 60 jaar jubileum event mogen we onze klanten, personeel, vrienden en familie nog eens extra verwennen. Dit hebben we ook gedaan! We kozen voor de lekkerste gerechten van TOEN (1956) en NU (2016). Allemaal bereid door Hans van Wolde van Beluga Loves You.  De hapjes vielen in de smaak. Hans hoefde geen enkel hapje mee naar huis te nemen. Dank je Hans! Ook voor hoe actief jij je begeeft onder de gasten. De worstenbroodjes waren een culinair feest. De andere culinaire hapjes haalden vaak met moeite de andere kant van de feestruimte. Ze sloten perfect aan bij de cocktails van Pieter van Shake and Serve. Een cocktailmenu met vier keuzes. Zoals de Mai Tai van TOEN of een Passion Fruit Martini van NU! Leuk gedaan Pieter. Normaal zou ik gaan voor passion voor fashion, maar ben toch gevallen voor Gin Blush. Samen met mijn zus op de bank genieten van ons drankje. De jurk van mijn zus ook gezien? Dit jurkje van COS hebben we samen gekocht tijdens sister day in Antwerpen. Het witte lounge meubilair heb ik samen met Dennis van verhuurbedrijf Boels geregeld. Ongedwongen en toegankelijk meubilair was mijn opzet. Een prima zet, want oud en jong weet steeds een plekje te vinden. Minder statafels en meer lounge meubels is een goed concept. Op de achtergrond verzorgt DJ Khalid de loungemuziek. Af en toe gaat het volume iets omhoog, maar het blijft wel op loungeniveau. Thanks guys, could not do it without you!

jubileumactie hensgens

Onopvallend opvallend in mijn Valentino jurk

Wat trek je aan als gastvrouw op deze ‘jubelende’ avond? Iedereen komt je feliciteren en zal naar je kleding kijken. Ook wel logisch met al mijn stijltjes. Men is wel wat gewend van mij, maar dat maakt het dan ook weer spannend om mijn creatie van deze avond te zien. Ik ga voor mijn zwart-witte Valentino jurk. Een comfortabele jurk en deze blijft de hele avond in balans. Deze jurk kreukt niet en plakt niet. De prachtige, mooie stof houdt mijn jurk in model. Ik kleed mijn jurk niet af met zwart, maar met blauw. De blauwe panty’s van Wolford en de blauwe schoenen van Céline maken de zwart-witte look minder hard. Mijn blauwe riem van de Zara maakt de jurk ook wat minder streng. De sluiting met kevers maakt de riem very funny! De Marni tas is voor deze jurk gemaakt. Best wel opvallend deze look, maar zo vind iedereen me wel. Of, toch niet!? Het Hensgens interieur is ook zwart en wit. Mijn look vloeit over in de look van het interieur. Ha ha, maar ik beweeg en het interieur niet. Got you!

nicoline en miriam

Jubileumactie Mobiliteitsgroep Hensgens

Met een verrassing van de Mobiliteitsgroep Hensgens naar huis. Maar eerst moet je de verrassing wel nog zoeken. Tussen de Limburgse Leeuwen kun je ter plekke een gepersonaliseerde pen laten maken en meenemen in een hoesje. Het zijn mooie pennen en natuurlijk is de keuze uit wit of zwart. Nou moeten jullie niet denken, omdat alles zwart-wit is, dat alle auto’s van onze Mobiliteitsgroep ook zwart-wit zijn. Nee hoor, ze staan nog in veel mooie andere kleuren op jullie te wachten. Neem maar eens een kijkje in onze trendy bedrijven in Maastricht en Nieuwstadt. Deze week en volgende week hebben we jubileumacties lopen. Sla je slag en lounge die twee weken met ons mee. Lounge met ons mee en hef het glas met ons op de toekomst! Joy en ik hebben al geproost op de toekomst. Trouwens leuk setje, Joy. Let ook op het detail. Haar Italiaanse ring heeft dezelfde kleur als haar Etro suit. Tussen alle feestdrukte door was dit weer een Klientje en mij moment.

Met dank aan iedereen. Dankzij jullie kijken we terug op een geslaagd loungeweekend!

You can lounge for two week,
at Mobiliteitsgroep Hensgens Nieuwstadt/Maastricht.
Join our event!

Scroll naar beneden voor winkels die Valentino verkopen. Gebruik de labelfinder voor het vinden van verkoopadressen overige merken of klik op de link in de tekst.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *