Maastricht magazine >
tips

Mijn office friendly look en nieuwe Gucci bag

Mijn office friendly look en nieuwe Gucci bag
Artikel begint onder de advertentie

Vandaag is de eerste dag met mijn nieuwe Gucci bag. Vandaag voor het eerst de wijde wereld in. Mijn nieuwe tas mag mee naar Maastricht voor een zakelijke bespreking. Met mijn office friendly look en rode Gucci tas trotseer ik de herfst. Nou ja, voor zover je het herfst kunt noemen. Ik parkeer mijn auto en loop de mooie moderne Maasbrug over richting Beluga. Ready for my appointment.

Gucci Maastricht

Mijn nieuwe, rode Gucci tas is serious business

Vandaag heb ik een afspraak bij Hans van Wolde van Beluga. Een geweldige locatie voor mijn nieuwe, rode tas. Bij aankomst word ik naar het terras aan de Maas geleid. Mijn tas krijgt meteen als eerste een plek op een van de stoelen. Hans komt al snel aan en ons gesprek begint. Tussendoor kijk ik steeds naar mijn nieuwe tas, wat is deze tas toch mooi. Stop Miriam, opletten!

Beluga en Hensgens Mobiliteitsgroep

Mobiliteitsgroep Hensgens viert dit jaar haar 60 jaar jubileum. Natuurlijk ga ik als facility manager van de Mobiliteitsgroep Hensgens aan de slag. Wij vieren dit voor genodigden op locatie. Beluga verzorgt de catering. Op 28 oktober in Nieuwstadt en op 29 oktober in Maastricht. Onze zoon Carlo is sinds een maand werkzaam in ons bedrijf, de derde generatie. Oud en jong, together! Onze bedrijven zijn nu gerestyled en verfrissend hip. Dus helemaal klaar voor een heropening. Hans en ik gaan er een prachtig feestje van maken. Wat is die man toch creatief. Tussendoor toch nog een kijkje naar mijn tas. Mijn tas straalt net zoals Hans en ik. De zon straalt ook nog steeds, dadelijk nog even flaneren met mijn look!

flaneren Maastricht

Flaneren in Maastricht

Waar kun je beter flaneren dan in Maastricht? Daar zijn de terrasjes waar je uren kunt zitten en aapjes kunt kijken. De zon is er nu ook deze herfst, dus heerlijk genieten. In de herfst is er weer plek voor een jas of een blazer. Mijn officer-coat van Atos Lombardini past perfect bij het najaar. Zodra ik door de schaduw loop ben ik blij met mijn jas. Mijn zijde floral bloes van Dondup heeft korte mouwen en zo kan mijn blazer de kou momenten opvangen. Thnx, my dear officer-coat with your golden buttons. Mijn Ash shoes zijn altijd perfect voor in Maastricht. Ik trotseer alle kinderkopjes makkelijk. Mijn J Brand jeans maakt mijn look toegankelijk en niet te streng. The Row zonnebril blijft een juweel op mijn neus. Mijn topper vandaag is toch mijn mooie nieuwe tas van Gucci. Gucci is helemaal terug van weggeweest!

Gucci bag red

Gucci is bag

Gucci is terug en helemaal anders. De Gucci mode is zo verfrissend nieuw. Alessandro Michele is sinds 2015 de nieuwe ontwerper van het Italiaanse modehuis. Weg met de sexy powervrouw van het voormalige Gucci. Hello, nerdy girl met de grote brilglazen. Een jongere frisse Gucci is geboren en I like it! Mijn tas is ook anders. De Gucci slang op mijn tas is vervangen door de leeuwenkop. De riem is sportief door de twee kleuren, rood en blauw. Dit is een stoffen riem, maar er hoort ook nog een leren rode riem bij. Gucci is bag and I love it!

Gucci and I,
Love it!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *