Maastricht magazine >
tips

2e leven voor merkkleding bij Secondhand4all

2e leven voor merkkleding bij Secondhand4all
Artikel begint onder de advertentie

Tweedehands kleding is nu hipper dan ooit vanwege de belangstelling naar designer vintage kleding. Ook is er een golf van bewuste modeliefhebbers die kiezen voor recyclen. Secondhand4all speelt hier goed op in. Zij verkopen alleen tweedehands merkkleding waar de dragers zorgvuldig mee zijn omgegaan. En zo krijgt die mooie merkkleding een tweede leven. Een gemengde klantenkring van jong tot oud komt gericht voor merken als Marc Jacobs, Chloé, Prada, Gucci, Dior, Natan en Patrizia Pepe.

IMG_6751

Betrokken ondernemers in Wyck en centrum Maastricht

Leonique en Fernand Leunissen zijn de ondernemers achter Secondhand4all. Veertien jaar geleden zijn zij gestart in deze business en die ervaring zie je in alles terug. Aanvankelijk hadden ze landelijk een aantal vestigingen, maar uiteindelijk hebben zij zich met twee winkels definitief gevestigd in Maastricht. Je vindt Leonique in hartje centrum en Fernand heeft zijn vaste plek én vaste klanten in stadsdeel Wyck. Bovendien verkoopt hij ook herenkleding. Ze werken en wonen in Maastricht en zijn als ondernemers heel betrokken bij het wel en wee in de stad.

IMG_6695

Een geautomatiseerd en geolied systeem

De prijskaartjes verraden het geautomatiseerde systeem achter het innemen en de verkoop van de kleding. De prijs, de aanbieder en het merk, alles ligt hier vast. Alle kleding in de winkels wordt namelijk in consignatie verkocht. Pas als het kledingstuk is verkocht, dan ontvangt de aanbieder 40% van de verkoopprijs. Een geolied systeem, waarbij je de opbrengst ontvangt als je de niet verkochte kleding gaat ophalen. Je kunt zelfs een uitdraai uit het systeem meekrijgen. Iedereen blij. Inmiddels kunnen ze rekenen op een vaste klantenkring en krijgen ze ook kleding vanuit België.

IMG_6703

De pareltjes er tussen uit vissen

In grote lijnen is er sprake van een zomer- en wintercollectie. Het aanbod komt wel redelijk gespreid binnen, waardoor er bijna wekelijks nieuwe stuks te vinden zijn. Vooral voor de jonge meiden is het een uitdaging om aan het begin van het seizoen de pareltjes er tussen uit te vissen. Als een topstuk de winkel bereikt, zoals een Chanel tas, dan wordt dit op social media gedeeld. Naast kleding vind je dus ook schoenen, tassen en hoeden. Leonique helpt graag om een mooie set te maken, want ze haalt jouw wensen zo uit de rekken. Ook als je specifiek voor één bepaald merk komt. Mix je graag oud en nieuw, wil je merkkleding voor een goedkopere prijs of duurzaam omgaan met mode dan is Secondhand4all een topadres!

Tweedehands merkkleding kopen en verkopen

Jouw stuks een tweede leven gunnen? Je kast aanvullen met te hebben labels zonder een gat in je portemonnee te slaan? Scroll naar beneden voor winkelinformatie over Secondhand4all in Wyck en in hartje centrum Maastricht.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *