Maastricht magazine >
fashiontips

Week op rij in wollen trui Acne Studios

De week op rij in mohair trui. 5 dagen in groene, wollen trui van Acne Studios. Een trui waarvan ik nog steeds niet weet of het nu eigenlijk een jurk is…

Artikel begint onder de advertentie

Ik koos de trui als opvolger van mijn rode Acne trui. Een trui die door de jaren heeft bewezen de redder in nood te zijn. Ik had de rode Acne trui aan toen ik deze groene kocht. Tania van La Neuvième Paris dacht in eerste instantie dat de trui gekrompen was. De foto’s van de trui uit 2012 laten zien dat mijn rode trui altijd al kort is geweest. Grappig hoe het modebeeld onbewust veranderd. Destijds vonden we de trui helemaal niet kort.

Ik ben blij met mijn trui. Ik vind de te lange, oversized mouwen heerlijk. Bovendien ben ik verliefd op groen. En dat terwijl ik nog even twijfelde tussen dezelfde trui in blauw groene oceaan kleur en ander, iets langer model van Acne in grijs.

Schermafbeelding 2015-10-12 om 17.16.48

Op vrijdag, dag 2, droeg ik de trui overdag bij mijn bezoek aan de burgemeester van Maastricht zonder kraagje. ’s Avonds als tafelgast bij AvondGasten met wit kraagje voor iets meer contrast en dus kleur.

Helaas zijn niet alle foto’s deze week even scherp en charmant. Dat is de keerzijde van je camera in iemands hand drukken. Toch vind ik deze manier van fotograferen zelf te leuk. Het geeft een real life gevoel, net echt!

De week op rij in Acne Studios knitwear v.l.n.r.

Zondag21

Dag 4, zondag, van 5 op een rij in Acne Studios mohair trui

Check out de website van Acne Studios voor heel veel knitwear blijheid. Scroll naar beneden voor verkoopadressen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *