Maastricht magazine >
tips

I love Allesandro Michele. Gucci, I want it all!

I love Allesandro Michele. Gucci, I want it all!
Artikel begint onder de advertentie

Volg je de mode een beetje? Dan is het vast niet ontgaan dat Gucci sinds 2015 de best designer ever heeft. Allesandro Michele is creative director of Gucci. Had Gucci in het verleden al niet te klagen met namen als Tom Ford, maakt Allesandro Michele de fashion people weer nieuwsgierig naar het nieuwe Gucci. En daar hoor ik ook bij. Ik kijk naar de collectie en kom tot de conclusie: I want it all!

Miriam Gucci

Allessandro Michele als creative director Gucci

Sinds 2015 is Allessandro verantwoordelijk voor de collectie van Gucci. De in Rome geboren designer werkte eerder bij Fendi als senior accessoire designer. Vanaf 2002 werkt hij voor Gucci’s design office in Londen. In de afgelopen 12 jaar vervulde hij bij Gucci verschillende rollen. Hij was design director van de lederwaren-, schoenen- en interieurcollecties, creative director van porselein en creative director Frida Giannini (de designer die Tom Ford destijds opvolgde). Tot slot werd hij leider van de herpositionering van dit luxe merk. Zijn volledige visie onthult hij tijdens de Gucci AW 2015/2016 show. Allessandro ziet er niet alleen uit als een koning met zijn lange haar, maar hij is ook de koning van de mode. Allessandro is my fashion king!

Gucci look-a-like

Wat maakt Gucci new style zo anders?

Gucci Is nu helemaal anders. De Gucci symbolen (double-G logo) worden nog gebruikt, maar anders. De Gucci modellen parade is een parade van bloemen, dieren, ruches, bont en leer in de meest opvallende kleuren. Je wordt er gewoon vrolijk van. Ik word er in ieder geval vrolijk van. Tussendoor zie je ook nog goud en glitters op de sweaters. Alle kleuren en printen gaan samen. Ze zoeken elkaar op in de Gucci mode en ontmoeten elkaar. Dit maakt Gucci nu sterk! Een geruite bloes met strik onder een geblokt bomber jacket en dan toch de Gucci riem met zijn symbolen. Herkenbaar, maar toch anders. Grootmoeders kraag op een satijnen limoen kleurige jurk, zo anders en zo verfrissend nieuw. Just have a look! Gucci is fun!

Gucci look-a-like shoppen

Gucci is onbetaalbaar. Winkelen bij Gucci betekent een stevige aanslag op je creditcard. Maar Gucci shoppen is meer. Het is een beleving om in een Gucci-store rond te neuzen en je te laten inspireren. Vooral nu het merk zich heeft hergepositioneerd . De tassen zijn favoriet onder de modebloggers. Ook de kleding lacht je toe, maar de prijzen helaas niet. Breng een bezoekje aan een Gucci winkel of struin internet af om gevoel van het nieuwe Gucci te krijgen. Laat het gevoel niet los en ga dan shoppen naar look-a-likes. Er zijn genoeg betaalbare brands die de top designers volgen en een look-a-like creëren. Zo kun je je eigen look-a-like Gucci betalen. Have fun, have a Gucci look-a-like!

Dionysus bag Gucci

Mijn Gucci look

I’m a Gucci girl met een Gucci look. Mijn creatie is van Gucci en van Gucci look-a-like. Mijn Gucci tas kennen jullie al. Mijn tas is van Gucci, dhuuu! Het is de Dionysus. De favoriet in bloggersland. Mijn gouden plissé rok is van La Fée Maraboutée. De rok is dus niet van Gucci, maar wel helemaal in de sfeer van Gucci. De schoenen van Céline hebben een dierenprint, top. En de topper van deze look is de sweater. Mijn floral winter sweater heb ik gespot op de fashion, beauty, art & design beurs in The Chapel in Maastricht vorige week. Een evenement van Top Shops Holland. Bij aankomst begroet personal shopper Nynke Wynia van the Walkin Closet uit Amsterdam mij. Zij heeft een greep uit haar collectie meegenomen naar Maastricht. Daar zie ik mijn sweater tussen hangen en zie meteen dat deze trui een look-a-like Gucci is. Die trui gaat mee en jullie zien het resultaat. My Gucci look en Gucci look-a-like is ready.

Gucci look,
Gucci look-a-like,
I want it all!

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Gucci.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *