Maastricht magazine >
tips

Throwback: leukste shop-slaap-eet routes

Throwback: leukste shop-slaap-eet routes

Omdat we dol zijn op lijstjes. Omdat we het heerlijk vinden als iemand het voor ons ontdekt. Een throwback. De leukste hotels in Maastricht, food & drinks op de Cornelis Schuystraat en niet te missen shoproute in ‘s-Hertogenbosch nog een keer op een rij. Hallo shoproutes, hallo food & drink blijheid, wij komen eraan!

Schoenen sjoppen in Maastricht

Hoewel het blogje met de sjoe-sjop-route Maastricht al van een tijdje terug is, zijn alle winkels er nog steeds. Wil jij een nieuw paar schoenen om te flaneren of stevig te stappen, dan is dit de route om te volgen. Beste nieuws van al? Lijstje is niet eens compleet. Zo vind je bij Kiki’s Stocksale designer schoenen met heel veel korting en wil je bij Shoebaloo op de Stokstraat even naar binnen glippen om je te laten overdonderen door het interieur. En dat zijn dan slechts twee van de schoenenwinkels die niet op de schoen-shop-route zijn opgenomen, maar die je zeker niet wilt missen. (Zie foto boven voor de hele route of klik op de eerder genoemde link.)

Shoppen in ‘s-Hertogenbosch

Dit zijn winkels die je niet mag missen wanneer in Den Bosch. Een route die lokt. Let wel: het is een flashback. Kan dus dat sommige shops niet meer zijn. Goed nieuws: dan zit er nu zeker een andere leuke winkel. Je vindt de gehele omschrijving van de shoppingroute ‘s-Hertogenbosch hier.

s-hertogenbosch shop route

Hotels in Maastricht

Op het kaartje hotels waar jij wilt slapen wanneer in Maastricht. Als nummer één stad van Nederland voor een weekendje weg, is Maastricht volop in beweging. Er zijn ondertussen alweer heel wat nieuwkomers op hotelgebied. Wil jij weten welk hotel jouw bezoek aan Maastricht het allerleukste maakt, vraag het ons gerust. Gebruik het reactieveld en LovestoHAVE denkt met je mee!

hotels Maastricht

Eten en drinken in en om de Cornelis Schuystraat

Ja, Brasserie van Dam en Joffers kennen we allemaal. Er zijn volgens mij mensen die zelfs speciaal naar deze hang-outs trekken om BN-ers te spotten. Prima, doe wat je wil. Maar in Amsterdam Zuid is er meer dat leuk is. En waar je ook plezier hebt zonder opsmuk BN-er gehalte. Gewoon omdat het er fijn is. Dit zijn onze eet en drink favorieten in Zuid. De ondertussen niet zo nieuwe nieuwkomer Carter is er ook eentje die blij maakt.

Italiaanse restaurants in Maastricht

Nog eentje dan. Dit zijn de fijnste Italiaanse restaurants in Maastricht.

Italiaanse resturants Maastricht

Vinden wat je zoekt op LovestoHAVE

Je kunt natuurlijk ook de labelfinder gebruiken om de leukste winkels, hotels en restaurants per stad te selecteren.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *